Fenerbahçe gelecek sezon için transferleri

Fenerbahçe Spor Kulübü gelecek sezonda transfer planlarını bir bir açıklıyor. İşte gelecek sezonda Fenerbahçe'de mücadele edecek futbolcular. Fenerbahçe'nin bütün transferlerini buradan takip edebilirsiniz...

  Fenerbahç ; e Spor Kulü ; bü ; gelecek sezonda transfer planlarını bir bir aç ; ıklıyor . İşte gelecek sezonda Fenerbahç ; e ' de mü ; cadele edecek futbolcular . Fenerbahç ; e ' nin bü ; tü ; n transferlerini buradan takip edebilirsiniz . . .

ALEXİS SANCHEZ ' E SERVET

Fenerbahçe gelecek sezon için transferleri
M . United ' ın da peşinde olduğu Sanchez ' e Fenerbahç ; e Yö ; netimi menajeri aracılığıyla yıllık 4 milyon Euro ö ; nerdi Şili ' li bu rakama sıcak bakıyor . Ancak Dü ; nya Kupası ' ndaki performansıyla fiyatının artmasından endişe ediliyor

Fenerbahç ; e ' nin transfer taarruzu devam ediyor . Geç ; tiğimiz sezon sağ ve sol kanatta sıkıntı yaşayan ve bu bö ; lgelerde mevkileri olmamasına rağmen Ö ; zer ve Mehmet Topuz ' u kullanmak zorunda kalan Sarı-Lacivertli kulü ; p , Stoch ' un ardından bir bomba daha patlatmak istiyor . Fenerbahç ; e Yö ; netimi Şili Milli Takımı ile Dü ; nya Kupası ' nda harikalar yaratan sağ kanat oyuncusu Alexis Sanchiz ' i kadrosuna katabilmek iç ; in bü ; tç ; esini zorlamaya kararlı .

ŞİMDİLİK BİR SORUN YOK

Sanchez ' in bonservisi iç ; in Udinese kulü ; bü ; ne 15 milyon Euro ö ; demeyi kabul eden Fener yö ; netimi , menajeri aracılığıyla temas kurulan Şili ' li futbolcuya da yıllığı 4 milyon Euro ' dan 4 yıllık sö ; zleşme teklif etti . Şimdilik bir problem yok gibi gö ; rü ; nmesine rağmen , bu futbolcunun Dü ; nya Kupası ' ndaki performansı nedeniyle fiyatının artmasından endişe ediliyor .

ALTERNATİFİ DE HAZIR


Fenerbahç ; e her ihtimale karşı Alexis Sanchez ' in alternatifini de hazır tutuyor . Lyon ' la sö ; zleşmesi sona eren Sydney Govou da Sarı-Lacivertli kulü ; bü ; n listesinde bulunuyor . Fener yö ; netimi Govou ' nun bonservis ü ; creti olmamasına karşın yine de ö ; nceliği Sanchez ' e vermekte kararlı .

KRASIC YİNE BEKLEMEDE

Bu arada CSKA Moskova ' nın sağ kanat oyuncusu Krasic ' den de vazgeç ; ilmiş değil . Sırbistan Milli Takımı ile birlikte Gü ; ney Afrika ' da bulunan Krasic iç ; in Rus kulü ; bü ; yle pazarlıkların devam ettiği ifade ediliyor .

RONALDİNHO GELİYOR
Fenerbahçe gelecek sezon için transferleri
Fenerbahç ; e ' nin hedefindeki dü ; nyaca ü ; nlü ; Brezilyalı yıldızın menajeri Roberto de Assis , Milan ' la yolları ayıracaklarını belirterek , sarı-lacivertli kulü ; pten gelen cazip teklifi değerlendirmeye aldıklarını aç ; ıkladı

Miroslav Stoch transferinin ardından sessizliğe bü ; rü ; nü ; p , Christoph Daum problemiyle uğraşan Fenerbahç ; e ' ye , Milan ' da top koşturan Ronaldinho ' nun ağabeyi ve menajeri Roberto de Assis ' den sıcak mesajlar geldi .

Assis , parasal konularda anlaşma sağlayamadıkları Milan ' dan ayrılacaklarını belirterek , Tü ; rkiye ' den gelen ö ; nemli bir teklifi değerlendirmeye aldıklarını bildirdi . Fenerbahç ; e Başkanı Aziz Yıldırım ' ın ü ; ç ; yıldır peşinde olduğu ö ; ğrenilen Ronaldinho ' nun astronomik ü ; creti nedeniyle Tü ; rkiye ' ye transferi zor gö ; zü ; kse de ağabey Assis ' in aç ; ıklamaları heyecan yarattı .

Milan ' la yaşadığı sıkıntılar yü ; zü ; nden İtalya defterini kapatmak ü ; zere olan dü ; nyaca ü ; nlü ; yıldıza Fenerbahç ; e forması giydirmeyi ç ; ok isteyen Başkan Yıldırım ' ın , Daum krizini ç ; ö ; zdü ; kten sonra yö ; netici arkadaşlarıyla birlikte Milan ' la masaya oturmak ü ; zere İtalya ' ya gideceği kaydedildi .

Sponsorlarla işbirliği yapılacak

Bu sezon yaşanan sıkıntıları ö ; rtmek iç ; in mutlak surette ç ; ok ö ; nemli bir yıldız transferi dü ; şenen Yıldırım ' ın , Milan ile olan iyi ilişkilerini de kullanıp , Ronaldinho ' ya imza attırmaya kararlı olduğu ifade edildi .

Bu arada sarı-lacivertli yö ; netimin , bonservis bedeli 20 milyon , yıllık ü ; creti 5 milyon euro olan sambacının transferi iç ; in sponsorlarını devreye sokacağı ö ; ğrenildi . Buna gö ; re Ronaldinho ' nun toplam maliyetinin ö ; nemli bir bö ; lü ; mü ; sponsorlar tarafından karşılanacak .

HAZARD GELECEK
Fenerbahçe gelecek sezon için transferleri
Barcelona , Arsenal , Manchester City ve Manchester United gibi takımların takibinde olan Lille ' in genç ; yıldızı Eden Hazard , &ldquo ; Kulü ; bü ; mden ayrılacaksam , gideceğim yer mutlaka Fransa dışında bir takım olacak&rdquo ; diyerek transfere kapı araladı . .

Lille ile 2014 yılına kadar sö ; zleşmesi olan Hazard , &ldquo ; Benim iç ; in Tü ; rkiye bü ; yü ; k bir aşamadır . Şampiyonlar Ligi ' nde oynamak ç ; ok ö ; nemli . Fenerbahç ; e ' ye karşı oynadım ve Fenerbahç ; e ' nin nasıl bir takım olduğunu biliyorum . 50 bin kişi beni ç ; ok etkilemişti . Bu taraftarın ö ; nü ; nde oynamak benim de hoşuma gider&rdquo ; ifadelerini kullandı .

Eden Hazard konusunda gö ; rü ; şmelerin bu futbolcunun Tü ; rkiye temsil haklarını elinde bulunduran menajer Ekrem Ö ; renç ; ü ; zerinden yü ; rü ; tü ; ldü ; ğü ; bildirildi . Radyospor ' dan Ö ; zgü ; r Sancar ' a aç ; ıklama yapan Ö ; renç ; , &ldquo ; Sö ; ylendiği gibi Hazard ' ın bonservisi 30 milyon euro değil . Gerç ; ek rakam 15-20 milyon arasında . Fenerbahç ; e isterse , Hazard sarı-lacivertli formayı giyer . Barcelona , Arsenal ya da Manchester United ' a gittiğinde doğrudan oynama şansı az ; ç ; ü ; nkü ; bu takımların oturmuş kadroları var&rdquo ; diye konuştu . Bu arada Aykut Kocaman ' ın da transfer gö ; rü ; şmeleri iç ; in Fransa ' ya gittiği ö ; ğrenildi .

LUCA TONİ TEKLİF BEKLİYOR
Fenerbahçe gelecek sezon için transferleri
Tindi , ' Luca , Fenerbahç ; e ' ye olumlu bakıyor . Ama başka teklifler de var . İşin bir an ö ; nce bitmesini istiyoruz ' dedi

Kariyerli ve uzun boylu bir golcü ; arayan F . Bahç ; e ile Luca Toni arasındaki yakınlaşmada mesafe giderek daralıyor . Bayern Mü ; nih ' in serbest bıraktığı İtalyan santrforla ilgili ç ; alışma başlatan sarı-lacivertliler , Aykut Kocaman vasıtasıyla oyuncunun menajeri Tullio Tindi ile bir telefon gö ; rü ; şmesi yapmıştı . Gö ; rü ; şme sonunda taraflar birkaç ; gü ; n iç ; inde bir araya gelmeye karar verdi .

SÜ ; RPRİZ GELİŞME


Dü ; n ise sü ; rpriz bir gelişme oldu . Menajer Tindi , sportif direktö ; r Kocaman ' ı arayarak Luca Toni ' nin Fenerbahç ; e ' ye gelmeye sıcak baktığını bildirdi . Tindi , Luca Toni iç ; in başka kulü ; plerin de devrede olduğunu belirterek , ' Şartlarınızı bir an ö ; nce sunun ' diyerek Kocaman ' dan ç ; abuk davranmasını istedi . Konu hakkında yö ; netimi bilgilendiren Kocaman , bugü ; n Tindi ile bir gö ; rü ; şme daha yapacak .

KANOUTE İÇ ; İN KOLLAR SIVANDI
Fenerbahçe gelecek sezon için transferleri
Aklına taktığı yıldız futbolcuları er ya da geç ; Sarı-Lacivertli renklere kazandırmakla tanınan Başkan Aziz Yıldırım ' ın , Sevilla ' nın Malili golcü ; sü ; iç ; in Cihan Kamer ' i gö ; revlendirdiği belirtiliyor .

Transfer atağına , Galatasaray ' ın aylardır ilgilendiği Slovak kanat oyuncusu , 21 yaşındaki Miroslav Stoch ' u alarak başlayan Fenerbahç ; e , rotasını şimdi de sü ; per bir golcü ; ye ç ; evirdi . Başkan Aziz Yıldırım ' ın 3 yıldır ısrarla Sarı-Lacivertli renklere katmak iç ; in nabız yokladığı Frederic Kanoute defterini yine aç ; tığı ve transferi gerç ; ekleştirmesi iç ; in asbaşkan Cihan Kamer ' i gö ; revlendirdiği belirtildi . Cihan Kamer ' in , ö ; nü ; mü ; zdeki gü ; nlerde İspanya ' ya giderek hem bonservisi elinde bulunduran Sevilla Kulü ; bü ; yö ; neticileriyle , hem de Malili golcü ; yle masaya oturacağı ifade edildi . Kamer ' in , Tottenham ' ın Rus santrforu Pavlyuchenko iç ; in de temaslarda bulunacağı ö ; ğrenildi .

Kafa golleri meşhur

Sevilla ' da oynayan tecrü ; beli futbolcunun , İspanyol kulü ; bü ; yle 2012 yılına kadar sö ; zleşmesi bulunuyor . Mali Milli Takımı ' nın da formasını giyen 32 yaşındaki oyuncu , ü ; lkesi adına ç ; ıktığı 38 mü ; cadelede , rakip fileleri 23 kez havalandırdı . 2005 ' ten beri Sevilla ' da oynayan Kanoute , 154 karşılaşmada 71 gole imza attı . Geç ; en sezon ise hem Avrupa ' da hem de İspanya ' daki toplam 38 maç ; ta , 15 gol kaydetti . Futbol kariyerinde Lyon , Tottenham gibi ö ; nemli kulü ; plerde oynayan yıldız , ö ; zellikle kafa vuruşları ve asistleriyle tanınıyor ve kanatlarını gü ; ç ; lendiren Sarı-Lacivertliler ' de bü ; yü ; k iş yapacağına kesin gö ; zle bakılıyor .

LEWANDOWSKİ FENERBAHÇ ; E ' YE Ç ; ALIM ATTI
Fenerbahçe gelecek sezon için transferleri
Fenerbahç ; e ' de Aykut Kocaman ' ın ısrarla istediği 21 yaşındaki Polonyalı golcü ; , Borussia Dortmund ' a 4 senelik imza attı , hesapları bozdu

Fenerbahç ; e , Sportif Direktö ; r Aykut Kocaman ' ın transfer listesindeki bir numaralı golcü ; adayı Robert Lewandowski ' yi , Borussia Dortmund ' a kaptırdı .

Alman kulü ; bü ; uzun sü ; redir peşinde olduğu 21 yaşındaki Polonyalı golcü ; ye dü ; n 4 yıllık resmi sö ; zleşme imzalattı . Alman basını , Borussia Dortmund ' un , Lewandowski ' nin kulü ; bü ; Lech Poznan ' a 4 . 5 milyon euro bonservis bedeli ö ; deyeceğini ileri sü ; rdü ; .

Lewandowski ' nin , Borussia Dortmund ' u tercih etmesi Aykut Kocaman ' ı adeta şoke etti . Golcü ; futbolcuyla bir sü ; re ö ; nce Polonya Milli Takımı ' nın , Avusturya ' da yaptığı kamp sırasında yü ; z yü ; ze gö ; rü ; şerek Fenerbahç ; e ' ye gelmesi iç ; in her konunda ikna eden Kocaman ' ın bü ; yü ; k bir hayal kırıklığı yaşadığı ö ; ğrenildi .

Lewandowski ' nin daha ö ; nce Borussia Dortmund ' la el sıkışan menajerinin uzlaşmaz tutumu nedeniyle Almanya ' nın yolunu tuttuğu ifade edildi . Fenerbahç ; e ' ye gelmeye hazır olan Polonyalı golcü ; nü ; n , menajerinin geri adım atmaması ü ; zerine Borussia Dortmund ile anlaştığı vurgulandı

STOCH FENERBAHÇ ; E ' DE
Fenerbahçe gelecek sezon için transferleri
Fenerbahç ; e , Galatasaray ' ın 3 haftadır almaya ç ; alıştığı Stoch ' u kadrosuna kattı . Slovak futbolcuyla 4 yıllık sö ; zleşme imzalandı

Fenerbahç ; e yeni sezonun ilk transferini , geç ; tiğimiz sezon Twente ' de kiralık olarak forma giyen Chelsea ' li Miroslav Stoch ' u kadrosuna katarak yaptı . Sarı-lacivertliler , dü ; n ö ; ğle saatlerinde resmi siteden oyuncuyla 4 yıllık sö ; zleşme imzalandığını duyurdu . Fenerbahç ; e ' nin Stoch ' un bonservisi iç ; in Chelsea ' ye 7 milyon Euro , oyuncuya da yıllık 2 . 5 milyon Euro ö ; deyeceği ö ; ğrenildi . Stoch transferinde yö ; netici Cihan Kamer ve Sportif Direktö ; r Aykut Kocaman , başrolü ; oynadı . Kocaman ' ın ö ; zellikle Fenerbahç ; e ' ye karşı Twente formasıyla ç ; ıkardığı maç ; lar sonrasında , Stoch ' u takibe aldığı ve alınan olumlu referansların ardından yö ; netime bu ismi verdiği ifade edildi . Cihan Kamer , ö ; nceki gü ; n Kocaman ' la birlikte Londra ' ya gitti ve gö ; rü ; şmeler sonrasında 24 saatte oyuncunun transferini bitirerek Tü ; rkiye ' ye dö ; ndü ; .

BİR DEVDEN DİĞER BİR DEVE

Transferin resmen aç ; ıklanmasının ardından kişisel internet sitesine konuşan Miroslav Stoch , ' Transferimin Dü ; nya Kupası ö ; ncesinde bitmesinden dolayı ç ; ok mutluyum . Chelsea gibi bir devden bir başka dev takıma geç ; iyorum ' dedi .

İki kanatta da oynuyor

19 Ekim 1989 doğumlu . Futbola ü ; lkesi Slovakya ' da Nitra takımında başladı , 2005 ' te bu takımda profesyonel oldu . 2006 ' da İngiliz devi Chelsea onu keşfetti . İngiliz ekibinde bulunduğu 4 yılda sadece 4 kez forma giyebilen Stoch , geç ; tiğimiz sezon Hollanda ekibi Twente ' de kiralık olarak oynadı . Ligde 10 gol attı ve 4 asist yaptı . UEFA Avrupa Ligi ' nde de 7 maç ; ta 589 dakika forma giydi . Avrupa ' da da 2 gol attı . Stoch , Slovakya Milli Takımı ' nda da 12 kez gö ; rev yaptı . Stoch hü ; cumun iki kanadında da gö ; rev yapıyor .

AYKUT KOCAMAN ' A TAM YETKİ
Fenerbahçe gelecek sezon için transferleri
Fenerbahç ; e , Galatasaray ' ın 3 haftadır almaya ç ; alıştığı Stoch ' u kadrosuna kattı . Slovak futbolcuyla 4 yıllık sö ; zleşme imzalandı

Fenerbahç ; e yeni sezonun ilk transferini , geç ; tiğimiz sezon Twente ' de kiralık olarak forma giyen Chelsea ' li Miroslav Stoch ' u kadrosuna katarak yaptı . Sarı-lacivertliler , dü ; n ö ; ğle saatlerinde resmi siteden oyuncuyla 4 yıllık sö ; zleşme imzalandığını duyurdu . Fenerbahç ; e ' nin Stoch ' un bonservisi iç ; in Chelsea ' ye 7 milyon Euro , oyuncuya da yıllık 2 . 5 milyon Euro ö ; deyeceği ö ; ğrenildi . Stoch transferinde yö ; netici Cihan Kamer ve Sportif Direktö ; r Aykut Kocaman , başrolü ; oynadı . Kocaman ' ın ö ; zellikle Fenerbahç ; e ' ye karşı Twente formasıyla ç ; ıkardığı maç ; lar sonrasında , Stoch ' u takibe aldığı ve alınan olumlu referansların ardından yö ; netime bu ismi verdiği ifade edildi . Cihan Kamer , ö ; nceki gü ; n Kocaman ' la birlikte Londra ' ya gitti ve gö ; rü ; şmeler sonrasında 24 saatte oyuncunun transferini bitirerek Tü ; rkiye ' ye dö ; ndü ; .

BİR DEVDEN DİĞER BİR DEVE

Transferin resmen aç ; ıklanmasının ardından kişisel internet sitesine konuşan Miroslav Stoch , ' Transferimin Dü ; nya Kupası ö ; ncesinde bitmesinden dolayı ç ; ok mutluyum . Chelsea gibi bir devden bir başka dev takıma geç ; iyorum ' dedi .

İki kanatta da oynuyor

19 Ekim 1989 doğumlu . Futbola ü ; lkesi Slovakya ' da Nitra takımında başladı , 2005 ' te bu takımda profesyonel oldu . 2006 ' da İngiliz devi Chelsea onu keşfetti . İngiliz ekibinde bulunduğu 4 yılda sadece 4 kez forma giyebilen Stoch , geç ; tiğimiz sezon Hollanda ekibi Twente ' de kiralık olarak oynadı . Ligde 10 gol attı ve 4 asist yaptı . UEFA Avrupa Ligi ' nde de 7 maç ; ta 589 dakika forma giydi . Avrupa ' da da 2 gol attı . Stoch , Slovakya Milli Takımı ' nda da 12 kez gö ; rev yaptı . Stoch hü ; cumun iki kanadında da gö ; rev yapıyor .