Bucaspor'da Transfer Fırtınası Sürüyor

Haftalardır transfer üstüne transfer yaparak birçok oyuncuyu renklerine bağlayan Bucaspor, Trabzonspor ve Shakhtar Donets'in de transfer listesinde bulunan Kongolu Landry Mulemo'nun yanı sıra Altınordu'nun genç oyuncusu Kadir Atkın'la da sözleşme imzaladı

Haftalardır transfer üstüne transfer yaparak birçok oyuncuyu renklerine bağlayan Bucaspor, Trabzonspor ve Shakhtar Donets'in de transfer listesinde bulunan Kongolu Landry Mulemo'nun yanı sıra Altınordu'nun genç oyuncusu Kadir Atkın'la da sözleşme imzaladı.
Belçika Ligi'nde iki sezondur Standart Liege formasıyla iki şampiyonluk yaşayan Mulemo, bir yılı opsiyonlu iki yıllık imza atarken, Altınordulu Kadir Atkın ise 3 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlandı.
İcra Kurulu Üyesi Adnan Dolma, Melumo'nun Avrupa piyasasında önemli bir oyuncu olduğunu belirterek; "Sol tarafa iki takviye yaptık. Mulemo kadar Kadir de bizim için önemli bir kazanç. Artık çok çalışıp rakibinden formayı almasını bekliyoruz" dedi.
İzmir'i tanıma fırsatı bulduğunu, İzmir'i ve Bucaspor tesislerini çok beğendiğini söyleyen Kongolu oyuncu ise; "Türkiye'ye gelmeden önce Kayserisporlu Makakula ve milli takım oyuncusu Sinan Bolat'tan bilgi aldım. Hedefi olan bir kulübe gelmeyi tercih ettiğim için bugün buradayım" diye konuştu.
Kadir Atkın ise hedefinin büyük olduğunu ifade ederek; "Bucaspor'da direkt forma giyme şansı bulacağıma inanıyorum. Yeni kulübümde 3 senede büyük başarıların altına imza atmak istiyorum" dedi.
EMRECAN'A TAKAS TEKLİFİ
Ankaragücü, Bucaspor'un genç yıldızı Emrecan Afacanoğlu için Adem Kocak-Murat Duru ve Ediz'i önerdi. Bucaspor İcra Kurulu, bu takas teklifini değerlendirmeye aldı. Bu arada U-18 Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Ercan'ın önerdiği Kamil Ahmet Çörekçi sağlık kontrolünden geçirildi. Geçen sezon İngiltere 2. Ligi'nde Millwall forması giyen Kamil Ahmet Çörekçi'nin kampta deneneceği, uyum sorunu yaşamaması halinde imza atacağı açıklandı.