Tuncay'ın talipleri çoğalıyor

İngiltere Premier Ligi savaşçı oyuncularından Tuncay Şanlı'nın Stoke City'de mutsuz olduğu ve transfer olmak istemesi üzerine kulüpler Tuncay'ı kadrosuna katmak için sıraya girdiler. Paylaşılamayan oyuncu olan Tuncay Şanlı'nın Sunderland ve West Bromwich takımlarının resmi tekliflerini sunduğu iddia edildi.

  İngiliz Daily Mirror gazetesi haberine gö ; re , Stoke City ile ipleri koparan milli futbolcu Tuncay Şanlı ' ya , İngiltere Premier Ligi takımlarından Sunderland ' in talip olduğunu iddia etti .

Gazete , Sunderland Teknik Direktö ; rü ; Steve Bruce ' un , Tuncay ' ı renklerine katmak iç ; in 4 milyon Sterlin ' i gö ; zden ç ; ıkardığını ö ; ne sü ; rdü ; . Geç ; en yaz 5 milyon Sterlin ' e Middlesbrough ' tan Stoke City ' ye transfer olan Tuncay ' ın , kulü ; bü ; nde mutsuz ve kö ; tü ; bir sezon geç ; irdiğini kaydeden Daily Mirror , Sunderland ' in patronu Bruce ' un 28 yaşındaki milli oyuncuyu ' Kuzeydoğuya getirmek iç ; in ' gerekli olan her şeyi yapacağını yazdı .

Daha ö ; nce de Tuncay ' ın Premier Lig ' e yü ; kselen West Bromwich Albion ile anlaştığı iddia edilmiş , ancak haber doğrulanmamıştı . Ntvspor
Ada ' da asansö ; r takım olmaktan ç ; ıkmak iç ; in kolları şimdiden sıvayan West Bromwich ' in ilk hedefi Tuncay Şanlı! . . Daily Mirror ' da yer alan haberlerde takımın İtalyan menajeri Roberto Di Matteo milli futbolcumuzun alınması yö ; nü ; nde rapor verdiği şeklinde ifade edildi .

Stoke City ' e 5 milyon pounda mal olan Tuncay Şanlı , menajeri Tony Pullis ' le buzları bir tü ; rlü ; eritememiş ve iyi performans gö ; sterdiği maç ; larda bile 90 dakika sahada kalamamıştı . Bu sezon İngiltere Premier Ligi ' nde 13 maç ; ta 4 gol atan milli futbolcumuzun sezon başında adı Fenerbahç ; e ile anılmış ancak askerlik problemi yü ; zü ; nden kariyerini Avrupa ' da sü ; rdü ; rmek istediğini aç ; ıklamıştı . .

Albion , Tuncay iç ; in 3 milyon poundu gö ; zden ç ; ıkarttığı ancak Stoke City ' nin de Tuncay ' ı Middlesbrough ' dan aldığı fiyattan daha dü ; şü ; k bir ü ; crete bırakmaya yanaşmadığı da iddialar arasında yer alıyor . Samanyolu