Fenerbahçe'ye tazen kan takviyesi

Gelecek sezon için kadrosunu önemli isimlerle güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'nin, dünyaca ünlü bir golcünün işini bitirmek üzere olduğu öğrenildi.

  Gü ; iza ' nın performansından memnun olmayan sarı lacivertlilerin transferini bitirmek iç ; in girişimlerini son aşamaya getirdiği isim Diego Forlan .

Lig TV ' nin haberine gö ; re , Atletico Madrid ' e Avrupa Ligi ' ni kazandıran Uruguaylı golcü ; Forlan ' ın menajerinin akşam saatlerinde İstanbul ' a olduğu ve Fenerbahç ; e ile bir gö ; rü ; şme yapacağı ö ; ğrenildi . Sarı lacivertli ekibin , şu anda Uruguay ile Dü ; nya Kupası hazırlıklarına devam eden 31 yaşındaki golcü ; nü ; n şartlarını ö ; ğreneceği , gö ; rü ; şmenin olumlu geç ; mesi halinde de Atletico Madrid ile pazarlıkların başlayacağı belirtildi .

Sarı lacivertlilerin Uruguaylı golcü ; iç ; in Gü ; iza artı 6 milyon Euro teklif edeceği ileri sü ; rü ; ldü ; .

Ö ; te yandan Uruguay Milli Takımı kampında bulunan Forlan iç ; in Fenerbahç ; eli Lugano ' nun da vatandaşını ikna etmek iç ; in devreye gireceği belirtildi .

Bu sezon Avrupa Ligi ' nde attığı goller ile Atletico ' ya kupayı kazandıran Forlan , daha ö ; nce ManU ' da da forma giymiş , Atletico Madrid formasıyla da Avrupa ' nın en golcü ; ismi olmayı başarmıştı .

Kaynak : Ligtv