Bursaspor Alt Yapısını Avrupa Heyecanı Sardı

Bursaspor'un Alt Yapıdan Sorumlu Yöneticisi Necmettin Kocaman, gençleri Şampiyonlar Ligi heyecanı sardığını belirterek, "Takımımızın Avrupa'da oynayacak olması alt yapıyı ateşleyecektir

  Bursaspor ' un Alt Yapıdan Sorumlu Yöneticisi Necmettin Kocaman , gençleri Şampiyonlar Ligi heyecanı sardığını belirterek , " Takımımızın Avrupa ' da oynayacak olması alt yapıyı ateşleyecektir . Bizde gerekli yerlere transferlerimizi yapacağız " dedi .
Şampiyonlar Ligi ' nde oynayacak bir takımın alt yapısını daha da güçlendireceklerini ifade eden Kocaman , " Bizde alt yapıya , daha nokta transferler yapıp hedef oyuncular alacağız . Avrupa ' da oynayacak olmamız gençlerimizin şansları daha fazla arttıracaktır " diye konuştu .
A takımda 9 tane alt yapıdan yetişen futbolcunun olduğunu kaydeden Kocaman , " Gönül ister ki bütün hepsi alt yapıdan gelsin . Bunlar süreç işi , zaman işi . Her sene bir iki futbolcuyu A takıma katabilirsek bizim için başarı olacaktır " şeklinde kaydetti .
Bütün futbolcuların en büyük hayallerinin Milli Takım ve Şampiyonlar Ligi olduğunu hatırlatan Necmettin Kocaman , " Bu anlamda hepsi çok heyecanlılar " ifadesini kullandı .
" A TAKIMIMIZDA TRANSFER AYIN 28 ' İNE KADAR HALLEDİLİR "
Yeni sezonda nokta transferler yapacaklarını kaydeden Kocaman , " Çok iyi bir Bursaspor izleyeceğiz . Yeni transferler yolda . İhtiyacı olan bölgelere takviyeleri yapıyoruz . Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam , Futbol Şube Sorumlumuz Mesut Mestan gece gündüz çalışıp , ülkü ülke geziyorlar . Ayın 28 ' ine kadar bütün transferlerin birçoğunun halledileceğini düşünüyorum " dedi .