Bu karar ortalığı karıştıracak

F.Bahçe yönetimi, teknik direktör Christoph Daum'u bugün saat 11.00'de Acıbadem Hastanesi'nde check-up adı altında kan ve saç testine sokuyor.

  F . BAHÇ ; E yö ; netimi , ö ; nceki gü ; n yapılan toplantıda Daum ' a tam teşekkü ; llü ; check-up ' tan geç ; eceğine dair imza attırdı . . Buradaki esas amaç ; Daum ' un sağlık sorunu değil , kokain kullanıp kullanmadığıydı!

YAKLAŞIK 15 gü ; ndü ; r Daum ' un kokain kullandığına dair istihbaratlar aldığı ö ; ğrenilen sarı-lacivertli yö ; netimin , bugü ; n 11 . 00 ' de Acıbadem Hastanesi ' nde yapılacak kontroller sırasında Alman hocaya kan testi yaptırmanın yanısıra , Daum ' un saç ; ö ; rneğini de aldırıp test yaptıracağı bildirildi . Saç ; tan alınan ö ; rneklerde 2 yıl boyunca hangi maddenin kullanıldığına dair bilgi veren bu test , Daum ' un kaderini ç ; izecek . .

TESTE GİRECEK Mİ?

TABİİ şu da bir gerç ; ek ki , Daum ' un ' kaderi ' ne olursa olsun ' Gitmek ' olacak . . Aziz Yıldırım , testlerin sonuç ; ları negatif ç ; ıksa bile Alman hocanın F . Bahç ; e ' yle ilişkisini kesecek . . Ve başkan bunu anlatırken aynen şu ifadeyi kullanıyor : &ldquo ; 4 , 5 milyon Euro farketmez . . Ne gerekiyorsa hepsini cebimden verir kurtulurum . . &rdquo ;

BİR de şu olasılık var . . Daum , kokain kullandıysa , bu detayı ö ; ğrendikten sonra teste girmeyi kabul etmeyebilir . Bu durumda yö ; netimle uzlaşmak zorunda olan Alman hoca , ufak bir tazminatla Tü ; rkiye ' den ayrılabilir . . Ayrıca Samandıra Tesisleri ' ne 1 saat rö ; tarlı giden Daum ' u sorguya alan Aziz Yıdırım , Alman ç ; alıştırıcıya fırç ; a attı .

48 SAAT SÜ ; RE VERİLDİ

PEKİ F . Bahç ; e yö ; netiminin ö ; nceki gü ; n Christoph Daum ' a koştuğu şartlar neydi . . 48 saat iç ; inde yö ; netimin sunduğu 3 maddelik listedeki şartları yerine getirmesi gereken Alman hoca , istediği 6 . 6 milyon Euro sonrası daha ç ; ok kö ; şeye sıkışacak gibi gö ; zü ; kü ; yor . İşte şartlar :

1- Vatan ' da ç ; ıkan yö ; netimin kendisine ' Ailenin ve senin can gü ; venliğini sağlayamayız ' dediği haberiyle yine aynı gazeteye ' 6 . 6 milyon Euro ' nun 2 milyonunu yardımcılarıma verin , geri kalanı da bana ö ; deyin ' aç ; ıklamalarını sö ; yleyip sö ; ylenmediğine dair yazılı bildiri . .

2 Cumartesi sabahı saat 11 . 00 ' de Acıbadem ' deki Acıbadem Hastanesi ' nde yapılacak olan tam teşekkü ; llü ; check-up ' tan geç ; irilmesi ve ç ; ıkacak sonuç ; ların kabulü ; .

3 Fenerbahç ; e yö ; netim kurulu olarak Sportif Direktö ; rlü ; k biriminin altında ç ; alışacağını beyan eden yazıyı imzalayıp , kulü ; be vermek .

Gazetevatan