Trabzonspor'da Kombine Şoku

Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan, ligde ise şampiyonu belirleyerek büyük bir prestij kazanan Trabzonspor'da yeni sezon öncesi kombine şoku yaşanıyor

  Ziraat Türkiye Kupası ' nı kazanan , ligde ise şampiyonu belirleyerek büyük bir prestij kazanan Trabzonspor ' da yeni sezon öncesi kombine şoku yaşanıyor . Bordo-mavili taraftarların kombine kartlara duyarsız kalmaları başta başkan Sadri Şener ' i ve yönetim kurulunu düşündürüyor .
Sezonu Türkiye Kupası ile kapatan ligi ise 5 . sırada bitiren Trabzonspor , lig şampiyonunu belirlenmesinde ortaya koyduğu duruş ile büyük bir prestij kazanmasına rağmen yeni sezon öncesi taraftarından beklediği ilgiyi görememenin sıkıntısını yaşıyor . Taraftarların bu ilgisizliği karşısında şok olan Bordo-mavili yönetim , 2010-2011 sezonunda oynayacağı Turkcell Süper Ligi , Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi müsabakalarında geçerli olacak kombine kartların satışlarının devam etmesine rağmen satışların geçen
senenin çok altında olması Sadri Şener ' in canını sıkıyor .
Geçen sezonu finalde Fenerbahçe ' yi yenerek Türkiye Kupası ile kapatıp , ligde ise rakibi ile 1-1 bebarebere kalarak 1995-96 sezonunun rövanşını alan Karadeniz temsilcisi , hem tüm Türkiye ' nin hem de taraftarının büyük takdirini toplayarak prestij kazanmasına rağmen kombine kartlarına gösterilen duyarsızlığa anlam vermekte güçlük çekiyor . Son iki sezonda kombine kartlarda büyük bir hareketlilik yaşayan Trabzonspor , Polanyalı oyuncu Glowacki ' yi transfer etmesine rağmen bu alanda beklediğini bulamadı .
Taraftarların yıldız futbolcu isteği karşısında beklemede olan ve acele etmeyen yönetim bu düşüncenin kulübe zarar vereceği notkasında birleşirken , kombine kartlara taraftarların ilgi göstermesini bekliyor .

" RAKİPLERİMİZLE YARIŞMAMIZ İSTENİYORSA BU ALANDA RAKİPLERİMİZİ YAKALAMALIYIZ "
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener , taraftarların ilgisizliği karşısında moral bozukluğu yaşarken , kombine kartlara ekonomik girdisinden çok sayına önem verdiğini söyledi . Şener , " Kombine işinden kazanacağımız para değil , sayı önemli . Sayı yüksek olmalı ki bu işleri yapan bizler moral bulalım . Yoksa kimseden ekonomisini aşıp büyük fedakarlıklar istemiyoruz . Zaten fiyatları da elimizden geldiğince uygun tutmaya çalıştık . Ancak diğer rakiplerle yarışmamız isteniyorsa bu alanda da rakiplerimizin ulaştığı
rakamlara yaklaşmalıyız . Şevkimizi taraftarımızdan alıyoruz . Bu konudaü duyarlı olmalarını belkilyorum " şeklinde konuştu .

TRABZONSPOR KOMBİNE FİYATLARI
Kale Arkası Tribünü 250 TL , Maraton Tribünü 500 TL , Kapalı Kenar ( A , D , E , H ) : Bin TL . , Kapalı Orta ( B , C , F , G ) : Bin 250 TL . , VIP ( A , B , C , D ) : 2 Bin 500 TL , VIP Özel ( A Sırası ) : 15 Bin TL , VIP Özel ( B , C , D , E Sıraları ) : 10 Bin TL , VIP Özel ( G , H , I Sıraları ) : 7 Bin 500 TL .
Mevcut kombine kart sahiplerine yüzde 10 , bayanlarla , 1996 ve yukarı doğumlu çocuklara da yüzde 50 indirim uygulanacak . ( Kale Arkası tribününde yüzde 50 bayan ve çocuk indirimi uygulanmıyor )
Kombine kart satışlarında kredi kartıyla yapılacak ödemelerde kulüp tarafından 6 taksit imkanı sağlanıyor . Vakıfbank Trabzonspor Kredi kartı kullanan taraftarlar ise 10 taksit hakkından yararlanabiliyor .