Galatasaray, Aradığı Oyuncuyu Manchester United'da Buldu

Transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içerisinde sürdüren Galatasaray için bir transfer iddiası da Fransız basınından geldi.

  Galatasaray ' ın , Manchester United ' ın 21 yaşındaki Fransız yıldızı Gabriel Obertan ' la ilgilendiği iddia edildi . Fransız basınında yer alan haberlere göre , Manchester United ' ın teknik patronu Sir Alex Ferguson ' ın tecrübe kazanması için Obertan ' ın kiralık verilmesini onayladığı , Sarı-kırmızılı ekibin de bu yıldızı transfer etmeye en yakın kulüplerden birisi olduğu belirtildi . Haberde , Fransız futbolcuyu isteyen takımlar arasında İskoçya ' dan Glasgow Rangers ile Fransa ' dan Nancy ve Saint Etienne ' in de
bulunduğu okuyuculara aktarıldı .
Manchester United ' ın 2009 yılı Temmuz ayından Bordeaux ' dan transfer ettiği Fransız futbolcu , ' Kırmızı Şeytanlar ' da geçen sezon sadece 7 maçta forma giyebilmiş ancak gol sevinci yaşayamamıştı . Fransa 21 Yaş Altı Milli Takımı ' nda da forma giyen 26 Şubat 1989 doğumlu genç yıldız orta sahanın ortasında forvete dönük olarak görev yapıyor . Obertan 2009 yılında düzenlenen Toulon Turnuvası ' nda Fransa Milli Takımı ' nın en iyi oyuncusu seçilmişti .