F.Bahçe'yi çetin pazarlıklar bekliyor

Şu an Şili formasıyla Dünya Kupası'nda fırtına gibi esen Sanchez, Udinese'nin futbolcusu ve 22 yaşında. Avrupa devleri peşinde ama Kocaman da takipte.. F.Bahçe'yi çetin pazarlıklar bekliyor.

  İki yıldır Daniel Gü ; iza ' yla bunalan sarı-lacivert yü ; rekleri , muhteşem bir forvet alarak rahatlatmak isteyen F . Bahç ; e yö ; netiminin hedefindeki ismi VATAN ö ; ğrendi : Alexis Sanchez . Aykut Kocaman Şilili yıldızı almak istiyor ama ç ; etin rakipler de transferin iç ; inde . Avrupa ' nın ö ; nde gelen kulü ; plerinin takibe aldığı 1988 doğumlu Udineseli yıldızın mevkii , orta sahayı geç ; tikten sonra her yer! Sağda , solda , Alex ' in bö ; lgesinde ve forvette oynayabilen 22 yaşındaki genç ; yıldız , Dü ; nya Kupası ' nda da prim yapmaya devam ediyor .

Şili ' nin Honduras ' ı 1-0 yendiği maç ; ta 7 numaralı formasıyla harikalar yaratan Sanchez iç ; in yoğun mesai harcayan Kocaman ' ın şu an almak istediği ilk forvet Udineseli yıldız . . Bu transferde birkaç ; gü ; ne kadar olumlu veya olumsuz gelişmeler yaşanması bekleniyor .

8-10 MİLYON EURO

2014 yılına kadar sö ; zleşmesi olan Sanchez , geç ; en sezon 38 maç ; ta 8 gol , 6 asist yaptı . . 2007-08 ' de R . Plate ' ten 1 milyon Euro ' ya alınan oyuncunun yaklaşık değeri 8-10 milyon Euro .

2007 ' DE 1 MİLYON EURO ' YA GELDİ

22 yaşında olmasına rağmen , Şili formasıyla 29 maç ; a ç ; ıkıp 11 gol atmayı başaran Sanchez , 2007-08 sezonunun başında River Plate ' ten sadece 1 milyon Euro bonservisle alınmıştı .

Kaynak : Vatan