Daum'dan Samandıra'da Erken Mesai

Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyan teknik direktör Christoph Daum, bugün Samandıra'da mesaiye başladı.

  Yönetimle yaptığı görüşmenin ardından görevinin başında olduğunu açıklayan Alman teknik adam , bugün yardımcısı Roland Koch ile birlikte mesaisine başladı . Sabah saatlerinde Samandıra Can Bartu Tesisleri ' ne gelen Daum , burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu . Yardımcılarından Ayhan Tumani ' nin görevine son verilmesi nedeniyle tercümanı olmayan Daum , basın mensuplarına Türkçe , " Türkiye ve Samandıra ikinci vatanım . Bugün çok iş var ' ' dedi .
Daha sonra Almanca açıklamalarda bulunan Daum , Türkiye ve Samandıra ' yı çok sevdiklerini belirterek , " Ne yapacağımızı göreceğiz . Herkesin iyi yolda çalıştığını düşünüyorum . İyi bir çalışma programı , iyi kaleci ve iyi asistan koç , bunlar başarıdır . Marcel Daum ve Ayhan Tumani harika çalıştılar . Birini göndereceksen bu ben veya Koch olabilir . Aykut Kocaman ' ı düşünebilirsin . Bunu anlaması güç . Bunun nedeni ne olabilir ki ? " ifadelerini kullandı .