Bursaspor'un Genç Yeteneği Serdar Aziz'in Şampiyonlar Ligi Rüyası

Bursaspor'un altyapısında yetişen ve birçok takımın transfer listesinde yer alan genç stoper Serdar Aziz, bu sezon formayı kaparak bir daha hiç bırakmamak istediğini ifade etti.

İHA muhabirinin sorularını cevaplandıran Yeşil-beyazlı futbolcu Serdar Aziz, "Geçen sene fazla forma şansı bulamadım bu da beni üzdü. Bu sene daha çok çalışacağım. Hocamızın gözüne girmeye çalışacağım. Bu sene formayı alacağıma inanıyorum. Aldığımda da sürekli oynayacağım. Ümit milli takım oyuncusuyum bunları hakediyorum. Şans verilirse iyi değerlendireceğim" dedi.
Oynadığı mevkiide çok kaliteli oyuncular olduğuna dikkat çeken Aziz, "Ömer Erdoğan olsun İbrahim abi olsun iyi oyuncular. Bursaspor büyük camia. Ben de bu oyuncuların arasında yer almak istiyorum" şeklinde konuştu.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OYNAMAK İSTİYORUM"
Her oyuncu için Şampiyonlar Ligi'nin bir rüya olduğunu belirten Aziz, "Dünyanın en büyük yıldızlarına karşı oynayacağız. Farklı bir heyecan var. Bu heyecanı mutluluğa dönüştürmek istiyoruz. Şampiyonlar Ligi olsun Turkcell Süper Lig olsun hocam bana şans verirse elimden geleni yaparım. Real Madrid inşallah bize gelir, ben de Sergio Ramos'a karşı oynarım" şeklinde konuştu.

"BURSASPOR'DA KAPTANLIĞA YÜKSELMEK İSTİYORUM"
Transfer döneminde kendisine de teklifler geldiğinin altını çizen Aziz, "Bu sene az maç oynamama rağmen bana çok teklif geldi. Turkcell Süper Lig'den ve Bank Asya 1.Lig'den olsun teklifler geldi. İlk hedefim Bursaspor'da oynamak ve kalıcı olmak. Takım kaptanı olmak istiyorum. Bunu da inşallah başaracağım. Ben Bursalıyım, Bursaspor'un altyapısında yetiştim" diye konuştu.