Koch dışındaki tüm yardımcılarla yollar ayrıldı

Fenerbahçe yönetimle Daum ile devam kararı aldı. Sarı lacivertli yönetim Koch dışındaki tüm yardımcılarla yollar ayrıldı.

  Fenerbahç ; e Kulü ; bü ; ile yollarını ayırması gü ; ndemde olan teknik direktö ; r Christoph Daum , yö ; neticilerle bir araya geldi . Daum yardımcılarıyla birlikte kulü ; p binasını terk ederek gazetecileri kulü ; p binası yakınlarındaki bir restoranta ç ; ağırdı .

Toplantıyla ilgili bilgi veren Alman teknik adam Pazartesi gü ; nü ; nden itibaren Fenerbahç ; e ' deki gö ; revine devam edeceğini aç ; ıkladı . Sarı lacivertli yö ; netim de Daum ile devam kararı aldı ama Koch dışındaki tü ; m yardımcılarla yollar ayrıldı .

GÖ ; NÜ ; LSÜ ; Z NİKAH DEVAM EDİYOR

Fenerbahç ; e Yö ; netimi ile Daum ve yardımcıları arasında bugü ; n gerç ; ekleşen toplantı sonrasında ç ; ıkan karar tü ; m kamuoyunu şaşırttı .

Daum ' un kalan 2 yıllık sö ; zleşmesinin devam ettiği ve yardımcılarından sadece Roland Koch ' un gö ; revde kaldığı aç ; ıklanırken bu durum ortaya yeni tartışmalar attı .

Yapılan toplantıda ' Yardımcılarını istemiyoruz ' denmesine rağmen Daum ' dan ' Farketmez , ben bö ; yle de ç ; alışırım ' cevabı alan Sarı-Lacivertli yö ; netim yıldırma politikasında şimdilik sonuç ; alamadı .

Yö ; neticiler ; ' Yardımcılarını istemiyoruz ' denmesinin ardından Daum ' dan ' Bu saç ; malık . O zaman ben de yokum ' yaklaşımını beklerken , Alman hocanın umursamaz tavırları sıkıntı yarattı .

Ö ; te yandan yardımcılarının gö ; revden alınması ' Seni istemiyoruz . Bırak git ! . . ' şeklinde bir mesaj olarak algılanırken , deneyimli teknik direktö ; r olan ve Tü ; rkiye ' yi ç ; ok iyi tanıyan , Tü ; rk yö ; neticileri ve sistemi ç ; ok iyi bilen Daum bu oyuna gelmeyerek şimdilik hamlesini doğru yaptı . Yü ; ksek tazminat bedeli nedeniyle , yaklaşık 6 . 5 milyon Euro nedeniyle Daum ' u gö ; revden alamayan yö ; netimin Alman hocanın gitmesini beklemesi ise Fenerbahç ; e ' ye zaman kaybettirecek .

Sportif Direktö ; rlü ; ğe bağlı olarak ç ; alışacak olan ve sağlık kontrolü ; nden geç ; mesi istenen Daum ' un bu şartları dahi kabul etmesi niyetini aç ; ıkç ; a ortaya koyarken , Alman hocadan son olarak ; ' Bir şekilde ortada anlaşalım . Bu saç ; malıkta ben ç ; alışmam . Bana ve ekibime uygun bir şey ö ; nerin ve ben gideyim ' yaklaşımı beklenirken , bu durumla da karşılaşılmayınca yö ; netim şimdilik sabırla bekleyişini sü ; rdü ; rü ; yor .

İşte Fenerbahç ; e yö ; netiminden yapılan aç ; ıklama

' Teknik Direktö ; rü ; mü ; z Christoph Daum ile bu sabah kulü ; p binamızda ö ; nü ; mü ; zdeki sezona ilişkin bir gö ; rü ; şmede bulunulmuştur .

Gö ; rü ; şmede Sayın Daum ' la , sö ; zleşmesi ile sınırları belirlenmiş gö ; revleri ve bu gö ; revlere ilişkin ortaya ç ; ıkan sonuç ; lar değerlendirilmiştir . Bu değerlendirmenin sonucunda , Sayın Daum ' un ç ; alışmasının sö ; zleşmeyle belirlenmiş ç ; erç ; evede ve geç ; en sezonun başından bu yana uygulanan Sportif Direktö ; rlü ; k modeline bağlı kalınarak yü ; rü ; tü ; leceği kendisine bildirilmiştir .

Ayrıca , Sayın Daum ' la yapılan değerlendirmenin ardından Yardımcı Antrenö ; r Ayhan Tumani , Kaleci Antrenö ; rü ; Holger Gehrke ve BT Uzmanı Marcel Daum ' un kulü ; bü ; mü ; zle ilişiklerinin kesilmesi kararlaştırılmıştır .

Basında Sayın Daum ' a atfen ç ; ıkan haberlerle ilgili ; Sayın Daum haberlerin tamamının uydurma ve yalan olduğunu beyan etmiş , bunun ü ; zerine kendisinden yö ; netimimize yazılı bilgi vermesi istenmiştir .

Sayın Daum ö ; nü ; mü ; zdeki gü ; nlerde basında yer alan ve kendisinin yalan olduğunu ifade ettiği haberlerle ilgili olarak da bir basın toplantısı yapacaktır .

Yarından itibaren kendisinden istenilen sağlık kontrollerinden geç ; ecek olan Sayın Daum , Samandıra Can Bartu Tesisleri ' mizdeki mesaisine kesintisiz olarak başlayacaktır . '

DAUM : ' TÜ ; M YARDIMCILARIMLA DEVAM ETMEK İSTİYORDUM

Fenerbahç ; e yö ; netiminin yola devam kararı aldığı teknik direktö ; r Christoph Daum , DHA ' ya ö ; zel aç ; ıklamalarda bulundu .

Sarı-lacivertli yö ; neticilerle bugü ; n yaptığı toplantıda , Fenerbahç ; e ' nin geleceği iç ; in birlikte ç ; alışmayı gö ; rü ; ştü ; klerini ifade eden Daum , ' Yö ; netim ile yaptığımız gö ; rü ; şme sonucu birlikte ç ; alışmaya devam etme kararı aldık . Yarın işimin başında olacağım . Fenerbahç ; e iç ; in yapacak ç ; ok şey var . Fenerbahç ; e ' nin geleceği iç ; in ç ; alışmalarımızı sü ; rdü ; receğiz ' dedi .

Sarı lacivertli yö ; netimin , Roland Koch ' un dışındaki tü ; m yardımcılarıyla yollarını ayırmasıyla ilgili olarak da Alman teknik adam , ' Aslında ben herkesle devam etme isteğindeydim . Fakat yö ; netim bunu kabul etmedi . Yö ; netimin kararına saygı duyarım ' şeklinde konuştu .

Daum toplantının ardından şunları sö ; yledi

' Gö ; rü ; şmemi yaptım . 2 yıl daha gö ; revimin başındayım . Yarın 9 ' dan itibaren ç ; alışmalarıma devam edeceğim . Fenerbahç ; e ile iki yıllık sö ; zleşmem var . 2 yıl boyunca Fenerbahç ; e teknik direktö ; rü ; olarak kalacağımı umut ediyorum . Bugü ; ne kadar hakkımda ç ; ok haber yapıldı . Ç ; ok spekü ; lasyon oluştu . Ancak bugü ; n de sorularınızı yanıtlamayacağım , sadece aç ; ıklama yapıyorum . Başkanla da gö ; rü ; ştü ; kten sonra tü ; m spekü ; lasyonlar son bulmuş oldu . Benim gö ; revden alınıp başkasının yerime geleceği yö ; nü ; nde yapılan tü ; m haberler ç ; ü ; rü ; mü ; ş oldu . Ben Fenerbahç ; e iç ; in ç ; alışıyorum . Fenerbahç ; e ile ilgili ileriye dö ; nü ; k ç ; ok iyi planlarımız var . Ç ; ok iyi projelerimiz var . Bunları yerine getirmeye ç ; alışacağım . '

Alman hoca , basın mensuplarının hiç ; bir sorusuna cevap vermezken aç ; ıklama yapmaları gerektiğinde bunu medya ile paylaşacaklarını sö ; yledi . Tecrü ; beli teknik adam , ' Bundan sonra benimle ilgili ö ; ğrenmek istediğiniz bir şey varsa lü ; tfen beni arayın . Mü ; sait olduğum sü ; rece size cevap veririm ' diyerek ü ; ç ; ü ; ncü ; şahıslara başvurulmamasını rica etti .

Daum , basın mensuplarının ' Aykut Kocaman ile aranızdaki ç ; alışma işbirliği nasıl olacak? ' , ' Kamp programını belirlediniz mi? ' , ' Transfer ç ; alışmaları yapılıyor mu ve bizzat iç ; inde misiniz? ' sorularını yanıtsız bıraktı .

Milliyet