Grella Transferi Yattı, Yeni Hedef Dıarra

Galatasaray'ın uzun süredir renklerine bağlamak için çaba gösterdiği Blackburn Rovers'ın Avustralyalı orta saha oyuncusu Vince Grella transferinin gerçekleşmediği açıklandı.

İngiliz ekibi Blackburn Rovers'tan yapılan açıklamada, Galatasaray ile Avustralyalı futbolcuları Vince Grella arasında yapılan transfer görüşmelerinden bir sonuç çıkmadığı duyuruldu. Kulüp yetkililerinin İngiliz basını aracılığıyla yaptıkları açıklamada Sarı-kırmızılılarla Grella'nın bonservisi konusunda Blackburn olarak anlaşma sağlandığı ancak Galatasaray'ın Avustralyalı oyuncuyu ikna etmeyi başaramadığı belirtildi. Lancashire Telegraph Gazetesi konuyla ilgili olarak yayınladığı bir haberde
Sarı-kırmızılıların Grella için 2 milyon pound (yaklaşık 4.5 milyon TL) bonservis bedeli karşılığında Blackburn'le anlaştığını ancak Grella'yla yapılan görüşmelerin sonuçsuz kaldığını duyurdu.
Orta sahada mücadele gücü yüksek futbolcu arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın yeni hedefinin Real Madrid'in gözden çıkardığı Malili Mahamadou Diarra olduğu iddia ediliyor.