Karşıyaka, Bayram Çetin İle 2 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Geçtiğimiz sezon Bank Asya 1

  Geçtiğimiz sezon Bank Asya 1 . Lig ' de Play-off ' a çıkan ancak istediği sonuçları alamayıp Süper Lig ' e yükselme şansını kaybeden Karşıyaka yeni dönem transferlerinde Kayserisporlu defans oyuncusu Bayram Çetin ile 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı .
Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri ' nde yapılan imza törenine Karşıyaka Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan ' ın yanı sıra kulüp yöneticileri de katıldı . Yeni sezonda transfer arayışına devam ettiklerini belirten Başkan Çalışkan , " Önümüzdeki yıl ortaya koyduğumuz iddianın bir parçası olarak bu transfer gerçekleşiyor . Adam almak için transfer yapmıyoruz . Karşıyaka ' da oynamak için büyük bir yarış var . Bizler bu teklifleri reddetmek istemediğimiz için çok çalışıyoruz . Arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum . Transferlerimiz
devam edecek . Bugün tekrar nokta transferlerimizi masaya yatıracağız . Bir kaleciye ihtiyacımız var . Hocamız geldiği zaman hedeflere yürüyeceğiz " şeklinde konuştu .
Karşıyaka gibi bir takıma gelmekten mutlu olduğunu dile getiren Bayram Çetin ise , " Karşıyaka ' yı layık olduğu yerlere çıkaracağız . Kayserispor ' da sakatlıklarımdan ötürü çok forma giyemedim . Burada daha iyiyim . İnşallah Karşıyaka ile Süper Lig ' e geri döneceğim " dedi . Geçtiğimiz yıllarda İzmirspor , Aksekispor ve Altınordu ' da oynayan 25 yaşındaki Bayram Çetin , geçen sezon Kayserispor formasıyla Süper Lig ' de 10 maçta forma giydi .