Karabükspor, Angelov İle Sözleşme İmzaladı

Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Kardemir Karabükspor, Denizlispor'dan forvet oyuncusu Emil Rosenov Angelov ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

  Kardemir Karabükspor Metin Türker Tesisleri ' nde Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz ve Genel Menajer Seyit İçgül ile masaya oturan Bulgar oyuncu Angelov , kendisini Kırmızı-mavili renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı . İmza töreni sonrası açıklama yapan Emil Rosenov Angelov , bu transferin kendisi için çok iyi olduğunu ifade ederek , " Karabükspor çok iyi bir takım . Süper Lig ' de hem Karabükspor hemde benim için hayırlı olur " dedi .
Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Metin Yılmaz ise İHA ' ya yaptığı açıklamada iç transferi bugün itibari ile bitirdiklerini ve dış transferde ise çalışmalarının devam ettiğini söyledi .
Karabükspor ' un geçen sezon rekorlar kırarak Süper Lig ' e çıktığını hatırlatan Yılmaz , şunları söyledi :
" Bank Asya 1 . Lig ' deki başarımızın devamı ve Karabük ' e bir Süper Lig borcumuz vardı . Daha önce 3 sezon bu ligde mücadele eden takımızın bu seneki hedefi iyi derecelerde bitirip kalıcı olmak . Bunun için alt yapı çalışmalarımızı güçlendirdik . Transfer çalışmaları içersinde iç transferi bitirerek , dış transferde Tozo , Tomic , Fatih Ceylan ve bugün de Angelov ile sözleşme imzaladık . Karabükspor emin adımlarla giderek , transferlerimizde bütçemizi aşmadan maksimum fayda edebileceğimiz futbolcularla anlaşmaya
devam edeceğiz . Takımımızı 29 Haziran ' da toplayıp sağlık kontrolünden sonra 2 Temmuz itibari ile Gerede ' de kampa gireceğiz . "
Diğer yandan Kırmızı-mavili takımda Burak Akdiş ve Aydın Çetin ' in sözleşmelerinin karşılıklı feshedildiği öğrennildi .