Bernd Schuster İstanbul'a geldi

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Bernd Schuster, İstanbul'a geldi.

  Yaklaşık 1 . 5 saat gecikmeyle İstanbul ' a gelen Schuster ' i , Atatü ; rk Havalimanı ' nda Transfer Komitesi Başkanı Serdal Adalı , Transfer Komitesi ü ; yesi Cengiz Zü ; lfikaroğlu ve siyah-beyazlı taraftarlar ç ; iç ; eklerle karşıladı . Taraftarlar , Alman teknik adama Beşiktaş şapkası ve kaşkolu taktı , daha sonra da omuzlara alarak aracına kadar gö ; tü ; rdü ; . Yaklaşık 30 kadar taraftar , sü ; rekli ' ' Bernd Schuster ' ' diye tezahü ; ratlar yaptı , Alman teknik adam da el sallayarak taraftarları selamladı .

Schuster , havalimanında yaptığı aç ; ıklamada , taraftarların kendisini karşılamasıyla ilgili olarak ' ' Fantastik bir ortam var ' ' dedi , sö ; zlerini ' ' Buraya ilk kez geliyorum ama şu an sanki hep buradaymışım gibi hissediyorum . Bö ; yle atmosfere gelmekten dolayı mutluyum . Bö ; yle bir ilgiyi beklemiyordum . Ç ; ok gü ; zel gü ; nler yaşayacağız . Beşiktaş ' ı defalarca televizyondan izledim . Şimdi takımın başında olacağım ' ' diye sü ; rdü ; rdü ; .

Taraftarların ilgisi nedeniyle şaşıran Alman ç ; alıştırıcı , omuzlara alınıp arabaya taşınması sırasında zor anlar yaşadı . Schuster ' in gelişini ç ; ok sayıda basın mensubu da izledi .

Bernd Schuster , ç ; arşamba gü ; nü ; sağlık kontrolü ; nden geç ; ip , BJK İnö ; nü ; Stadı ' nı gezdikten sonra saat 14 . 00 ' e BJK Nevzat Demir Tesisleri ' nde basın ö ; nü ; nde sö ; zleşme imzalayacak .

Habertü ; rk