Vederson resmen Busrasporlu

Bursaspor, geçen sezon Fenerbahçe'de forma giyen Gökçek Vederson ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

  Ö ; zlü ; ce Tesisleri ' ne Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan ile birlikte gelen Vederson , imza tö ; reni ö ; ncesinde tesisi gezdi . Sempatik hareketleriyle dikkat ç ; eken Vederson , ç ; oğu kadın bir grup Bursaspor taraftarı tarafından alkışlarla karşılandı .

Ö ; zlü ; ce Tesisleri toplantı salonunda gerç ; ekleştirilen imza tö ; renine , Mesut Mestan , Bursaspor Basın Sö ; zcü ; sü ; Ferruh Nayman ve yö ; neticiler katıldı .

Vederson , imza ö ; ncesi Tü ; rkç ; e olarak yaptığı konuşmada , Bursaspor ' a geldiği iç ; in ç ; ok mutlu olduğunu , yeşil-beyazlı forma altında başarılı olmak istediğini sö ; yledi .

Bursaspor ' un gelecek sezon şampiyonlar Ligi ' nde mü ; cadele edeceğini anımsatan Vederson , ' ' Ç ; ok ç ; alışacağım . Bursaspor ' a maç ; lar kazandırmak istiyorum ' ' dedi .

Vederson , bir gazetecinin ' ' Formasını giydiğin Fenerbahç ; e ' de geç ; en sezon son Trabzonspor maç ; ında ç ; ok kısa bir şampiyonluk sevinci yaşadınız . Şimdi o anı dü ; şü ; nü ; nce neler hissediyorsunuz? ' ' sorusuna gü ; lü ; mseyerek , ' ' Yanlış haber geldi . O yü ; zden ö ; yle oldu . Yapacak bir şey yok ' ' diye konuştu .

' ' Bursaspor ' daki hedefin nedir? ' ' sorusuna ise Vederson , ' ' Başarılı olmak , şampiyonluk yaşamak ve milli takıma seç ; ilmek ' ' yanıtını verdi .

Vederson , Bursaspor ' u Şampiyonlar Ligi ' ne katılacağı iç ; in ve Teknik Direktö ; r Ertuğrul Sağlam ' ı başarılı bulduğu iç ; in tercih ettiğini bildirdi .

Ferruh Nayman da Bursaspor ' un tarihinde ilk kez yaşadığı şampiyonluktan dolayı bü ; yü ; k mutluluk duyduklarını , bu mutlulukların devamı iç ; in takımı kaliteli oyuncularla gü ; ç ; lendirdiklerini kaydetti .

Vederson ' un Bursaspor ' un bu yılki ilk transferi olduğunu anımsatan Nayman , şunları sö ; yledi :

' ' Bursaspor şampiyon oldu ama bu yetmez . Ö ; nü ; mü ; zdeki sezonu da iyi bir yerde bitirmeyi ve Şampiyonlar Ligi ' nde Bursaspor ' un ağırlığını hissettirmeyi istiyoruz . Bunun iç ; in belli bir seviyenin ü ; zerinde transferler yapmalıyız . Hocamız ve başkan bunun iç ; in ç ; ok ç ; alışıyor . Bulunduğumuz yeri korumak , daha nice başarılara imza atmak iç ; in daha iyi oyuncuları alacağız . İlk transferimiz Vederson oldu . Zaten sol kanat iç ; in bir takviyeye ihtiyacımız vardı . İnşallah Vederson ' un ayağı da uğurlu gelir ve bundan sonra da kaliteli oyuncuları kadromuza katarız . ' '

Mesut Mestan ise transferde oyuncuyla tam olarak anlaşmadan isim aç ; ıklamamayı prensip edindiklerini ifade etti . Bunun , ' ' Bursaspor , gazetecilerden haber saklıyor ' ' şeklinde algınlanmaması gerektiğini vurgulayan Mestan , prensipte anlaştıkları , ancak bir şekilde ismi medyada yer alan futbolcuların fiyat artırdığını ileri sü ; rdü ; .

Mestan , Bursaspor olarak geç ; en sezonun ortasından itibaren bazı oyuncularla gö ; rü ; ştü ; klerini dile getirerek , ' ' Bizim gö ; rü ; ştü ; ğü ; mü ; z ve medyaya sızan futbolcularla , diğer takımlar da ilgileniyor . Bu yü ; zden mü ; mkü ; n olduğu kadar tam anlaşma sağlamadan isim aç ; ıklamayacağız ' ' dedi .

Ivankov ' un durumunun sorulması ü ; zerine Mestan , ' ' İç ; transfer gö ; rü ; şmeleri de gayet olumlu gidiyor . Kaptanımız Ö ; mer Erdoğan , Mustafa Keç ; eli ve Ivankov ile prensipte anlaştık ' ' yanıtını verdi .

Konuşmaların ardından Vederson , kendisini 3 yıllığına Bursaspor ' a bağlayan sö ; zleşmeyi taraftarların alkışları altında imzaladı .

AA