Vederson Resmen Bursasporlu

Bursaspor, Fenerbahçe'den Gökçek Vederson ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

  Özlüce Tesisleri ' ne Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan ile birlikte gelen Gökçek Vederson , kendisini 3 yıllığına Yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı . Bursaspor ' un bu yıl renklerine kattığı ilk isim olan Vederson , sempatik tavırlarıyla dikkat çekti . Fenerbahçe ' den , şampiyon Bursaspor ' a transfer olan Vederson , kulüp girişinde kendisini karşılayan gazetecilere poz verdi .
Törende konuşan Vederson , " Çok mutluyum . Bursaspor ' da başarılı olmayı çok istiyorum . Maç kazanmak istiyor , başarılı olmak istiyorum . Bursaspor ' a gelmemde Yeşil-beyazlıların şampiyon olması Şampiyonlar Ligi ' nde oynayacak olması ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam etkili oldu . Yeşil-beyazlıların çok iyi bir taraftarı var . Milli takımda da oynamak istiyorum " dedi .
Ayrıca Vederson Şükrü Saraçoğlu ' nda yaşanan şampiyonluk sevinci için de , " Yanlış anons " esprisi yaptı .
İmza töreninde konuşan Mesut Mestan , " Tam bitme safhasında olan transferleri yansıtamıyoruz . Öncelik Bursaspor ' un menfaatleri . Biz bir futbolcuya talip olunca herkes onu istiyor . Bursaspor ile anılmaya başlayan futbolculara bir çok kulüp teklif götürüyor . Ve fiyatları yükseliyor . Bizim kulüp stratejimize göre , görüşmeler tam manasıyla bittikten sonra paylaşmak istiyoruz . Transferimizi teknik direktör Ertuğrul Sağlam ' ın isteği doğrultusunda yapıyoruz . Çünkü biz geçen seneki başarının daha da üzerine
çıkmak istiyoruz . Takımın fiyat politikası ve güç dengelerini bozmayan transfer politikası izleyip , mevcut kadromuzu da üzmek istemiyoruz . Vederson ile çok uzun süreçli bir görüşmemiz oldu . Bursaspor ' un çıkarları doğrultusunda en iyisini yaptığımızı düşünüyorum . Görüşmeleri bitme aşamasında futbolcularımız var . Bunu kampa yetiştirmeye çalışıyoruz " diye konuştu .
Ayrıca Mestan iç transfer ile alakalı olarak da Mustafa Keçeli ve Ömer Erdoğan ve İvankov ile ön protokol imzaladıklarını söyledi .
Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ferruh Nayman ise önümüzdeki sezonda çok iyi yerlerde olmak istediklerini ifade ederek , " Bursaspor ' un ağırlığını koymak istiyoruz , Bunun için belli seviyenin üstünde transferler yapmamız gerekir . Hocamız ve yöneticiler bu konuda çok titiz . Biz bu yerimizi korumak için elimizden geleni yapacağız . Transferlerin adedi değil , kalitesi önemli . İlk atağımız Vederson ' du . O mevkide bir oyuncu ihtiyacımız vardı . İnşallah ayağı uğurlu gelir . Daha kaliteli , kimseyi mahcup etmeyecek
transferler de olur . Ve Bursaspor beklediği yerlere gelir " ifadelerini kullandı .
Törende bayanların çoğunlukta olduğu bir grup taraftar da hazır bulundu . Vederson tören girişinde ; " Vederson hoş geldin " tezahüratlarıyla karşılandı .