Turgutluspor Dış Transfere Hız Verdi

Turgutluspor iç transferin ardından dış transfere hızlı başladı

  Turgutluspor iç transferin ardından dış transfere hızlı başladı . Dış transferde İlk olarak Adnan Demirel ' e imza attırılmasının ardından bugün de en son Sarıyer ' de top koşturan 26 yaşındaki sol bek oyuncusu Fırat Türker ile bir yıllık sözleşme imzalandı .
Turgutluspor Tesislerinde düzenlenen imza töreninde kulüp başkanı Murat Ayhan ve yöneticiler hazır bulundu .
Futbola Gaziantepspor ' un alt yapısında başlayan Gaziantepspor , Gaziantep Büyükşehir Belediye , Gaskispor , Zeytinburnu , Çaykur Rizespor , Gebzespor , Akhisar Belediyespor , Alanyaspor , Bozüyükspor , Pazarspor ve son olarak Sarıyer forması giyen yetenekli oyuncu ayrıca yurt dışında İnter ' in pilot takımı olan Como ' da forma giyerek bu takımda seri B ' den Seri A ' ya şampiyon olarak çıkıldığı takımda yer aldığı öğrenildi .
Başkan Murat Ayhan yaptığı açıklamada , " Genç yaşına rağmen bir çok kulüpte oynayan ve Avrupa deneyimi olan bir oyuncuyu renklerimize bağladığımız için çok mutluyuz . Fırat ' ın Turgutluspor ' a faydalı olacağından en ufak şüphemiz yok kendisine güveniyorum " şeklinde konuştu .
Fırat Türker ise , " Turgutluspor ' un iyi bir camia , iyi bir kulüp , olduğunu bir çok kez oynadığım farklı takımlarda duymuştum . Başka takımlar arasında örnek gösterilen bir takım ile anlaşma sağlamanın mutluluğunu yaşıyorum . Turgutluspor Tesisleşme konusunda kendisini aşmış bir kulüp , başarı için her türlü imkanın olduğu bir takımda kendimi göstereceğime inanıyorum " dedi .
Öte yandan , dış transfer çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren kırmızı siyahlıların hafta içi belirlenen oyunculara imza attıracağı öğrenildi .