Fenerbahçe kesenin ağzını açacak

Önümüzdeki sezon için forvet hattını kuvvetlendirmekte kararlı olan Fenerbahçe, Uruguaylı yıldızı transfer etmek için tüm şartları zorlayarak kesenin ağzını açacak.

  TAKAS TEKLİFİ YİNELENECEK

Geride kalan dö ; nemde Fenerbahç ; e ' de en ç ; ok sıkıntı ç ; ekilen mevki forvetti . . . Ö ; zellikle Gü ; iza ' nın bu yü ; kü ; tek başına kaldıramaması sonucunda hedeflerin hiç ; birine ulaşılamadı . Bunun iç ; in de Sarı-Lacivertli yö ; neticiler bu mevkiyi kuvvetlendirmek iç ; in kesenin ağzını aç ; acak . Ö ; ncelikli hedef de Diego Forlan . Atletico Madrid ' de forma giyen Uruguaylı yıldız iç ; in gö ; rü ; şmeler sü ; rü ; yor . İspanyol kulü ; bü ; ne ilk etapta yapılan Gü ; iza+6 milyon Euro teklifi kabul edilmedi . Bunun iç ; in Fenerbahç ; e yö ; netiminin Gü ; iza ile birlikte vereceği parada artırıma gitmeyi hedeflediği ö ; ğrenildi .

ANDRE SANTOS ' A ONAY Ç ; IKTI

Gü ; iza ve para teklifi Atletico Madrid tarafından kabul edilmezse ikinci bir yol daha denenecek . Bu da daha ö ; nce İspanyol kulü ; bü ; nü ; n de istediği Andre Santos+para teklifi . Ö ; nü ; mü ; zdeki sezon teknik direktö ; rlü ; k gö ; revini ü ; stlenecek olan Aykut Kocaman ile yapılan gö ; rü ; şmede bu teklife onay ç ; ıktı . Kocaman ' ın ö ; nü ; mü ; zdeki dö ; nemde sol bekte oynayacak bir isim bulabileceğini belirtmesi ü ; zerine , Andre Santos ' un gö ; nderilmesinde de bir engel kalmamış oldu . Zaten Brezilyalı yıldız da Fenerbahç ; e ' de mutlu olmadığını belirtip gitmek istediğini aç ; ıklayınca yö ; netim de rahat bir nefes aldı .

Habertü ; rk