İnternette Transfer Geyikleri

Turkcell Süper Lig'inin bitmesiyle basın organlarında arka arkaya çıkan transfer haberleri asıl çıkınca sanal alem bu transferlerle ilgili geyikler yapılmaya başlandı.

  Çıkan transfer haberleri futbolseverleri kimi zaman çileden çıkartıyor kimi zaman da işi geyiğe vurarak eğlenmesine vesile oluyor .
Sosyal paylaşım sitesi Facebook ' ta kurulan gruplardan bir tanesi kendi aralarında yazdıkları haberlerle eğlenme yolunu seçti .

İşte transfer geyiklerinden birkaç örnek :
- Forma giydiği Barcelona ' da mali anlamda sıkıntılı olduğunu belirten Yaya Toure kendisine daha çok para veren Kırıkkalespor ' a gidebileceğini belirtti .
- Real Madrid ' de forma giyen ünlü futbolcu gönlündeki takımı açıkladı . Futbola başladığı günden beri Giresunspor forması giymeyi hayal ettiğini söyledi .
- İstanbul Amatör Küme ' nin köklü takımlarından Feriköyspor ; 83 . yılına girmek üzere olduğu şu günlerde bombayı patlattı ve takıma İbrahim Tatlıses ' i kazandırdı .
-Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İşleri DİSKİ Spor Alman bek Philip Lahm ' la anlaştığını duyurdu .
-Wayne Rooney , Konya Şekerspor ' da .
-Karim Benzema ' yı bir çok ünlü takım transfer listesine ve bu takımlardan biride Ofspor . Bordo-mavili takım Karim Kenzema ' ya 126 dönüm fındık tarlası teklif ettiği öğrenildi .
-Geçtiğimiz günlerde Milito yaptığı açıklamayla bütün gözleri kendi üzerine çekti .
Milito ' nun açıklaması şöyle :
" Benim için İnter artık bitmiştir . Artık İnter ' de oynamam . Eğer hayalimdeki takım Çorumspor ' dan teklif gelirse hiç düşünmeden oraya gideceğim ' ' dedi .
( EMR-BÇ-BÇ-S )