Daum'un faturası 10 milyon Avro

Dış transfere hızlı bir giriş yapıp, Chelsea'nin Slovak yıldızı Miroslav Stoch'u renklerine bağlayan Fenerbahçe'nin bugünlerdeki en büyük sorunu teknik direktör konusundaki belirsizlik.

  Daha ö ; nce anlaşmaya varılan teknik adamlarla uzun vadeli , yardımcıları ile 1 ' er yıllık sö ; zleşmeler imzalanırdı . Daum ve ekibi bu kuralı bozdu .

Sarı lacivertliler , geç ; en sezon iki kupayı da son anda kaybeden Daum ' la yollarını ayırmak istiyor . Ancak , Alman hoca ve yardımcılarının 10 milyon Euro ' yu bulan tazminatları yö ; netimin elini kolunu bağlıyor .

Bugü ; ne kadar anlaşmaya vardığı teknik adamlarla uzun sü ; reli , yardımcılarıyla 1 ' er yıllık sö ; zleşmeler imzalayan F . Bahç ; e Yö ; netimi ' nin Daum ve ekibiyle 3 ' er yıllık anlaşmalar yapması başının ağrımasına neden oldu . &ldquo ; İki yıllık sö ; zleşmem daha var . Sö ; zleşmede yazılı olan paranın ( yıllık 3 , 2 milyon Euro ) tamamını almadan hiç ; bir yere gitmem&rdquo ; diye direten Daum iç ; in 7 milyon Euro ' ya yakın bir faturayla karşı karşıya kalan sarı lacivertlilerin işi bununla da bitmiyor .

Daha ö ; ncesinde yardımcı antrenö ; rlerle 1 ' er yıllık sö ; zleşmeler imzalayan sarı lacivertliler , Alman tekin adamın yardımcıları olan Roland Koch , Ayhan Tumani , teknik analist olarak ç ; alışan Daum ' un oğlu Marcel Daum ve kaleci antrenö ; rü ; Holger Gehrke ile de 3 ' er yıllık sö ; zleşme imzalamıştı . Daum ' un yardımcılarından Koch ' un iki yıllık faturası , 1 . 2 milyon Euro , Ayhan Tumani ' nin 200 bin Euro , Holger Gehrke ' nin 600 bin Euro , Marcel Daum ' un ise 200 bin Euro . 2 yıllık ü ; cretlerinin tamamını isteyen Daum ' la yaşanan sorun ç ; ö ; zü ; lmezse fatura daha da kabaracak . Gerekirse FIFA ' ya gidecek

Daum ' un F . Bahç ; e Yö ; netimi ' ne rest ç ; ekmesinin arkasında Alman teknik adamın sarı lacivertlilerden ayrılmasının ardından alacağı tazminat tutarı yatıyor . 6 . 4 milyon Euro tutan 2 yıllık ü ; cretinin yanı sıra Daum ' un uzlaşma sağlanamadığı takdirde FIFA ' ya başvurup şampiyonluk primini talep edebileceği tahmin ediliyor . Bö ; ylece yardımcılarına ö ; denecek ü ; cretlerle birlikte Alman hocaya ö ; denecek tutar 10 milyon Euro ' ya yü ; kselecek . Daum ve ekibine ö ; denecek tazminat tutarının yü ; ksek olması , F . Bahç ; e ' de kalma ihtimalini doğuruyor .

İşte Daum ve ekibinin aldığı yıllık ü ; cretler

- Christoph Daum 3 . 2 milyon Euro
- Ronald Koch 600 bin Euro
- Gehrke : 300 bin Euro
- Ayhan Tumani : 100 bin Euro
- Marcel Daum : 100 bin Euro