Başbakan Erdoğan'dan Trabzonspor Kulubü'ne Ziyaret

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Trabzonspor Kulübü Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ni ziyaret etti.

  Basına kapalı gerçekleşen AK Parti Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısı sonrasında Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri ' ne geçen Başbakan Erdoğan , Kulüp Başkanı Sadri Şener , Teknik Direktör Şenol Güneş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı . Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri bahçesinde Başbakan Erdoğan , Ziraat Türkiye Kupası ve Türkiye Basketbol 2 . Ligi şampiyonluk kupası önünde basın mensuplarına görüntü ve fotoğraf çektirdi . Başkan Sadri Şener , Başbakan Erdoğan ' a özel işlemeli tabak , Teknik Direktör Şenol
Güneş ise Trabzonspor forması , kendi ve oyuncuların imzaladığı futbol topu hediye etti . Başkan Şener , Başbakan Erdoğan ' a Trabzonsporlu torunu Ahmet Akif Albayrak ' a verilmek üzere Trabzonspor genç üye kartı takdim etti . Erdoğan ' ın bu kartı cüzdanına özenle koyması dikkat çekti .
Başkan Sadri Şener ayrıca Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir ' e de üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu Trabzonspor formaları hediye etti .
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan daha sonra Trabzonspor Kulübü şeref defterini imzaladı . Başbakan Erdoğan kulüp şeref defterine kendi imzasıyla şu ifadeleri yazdı :
" Bir dizi açılışları yapmak için geldiğim Trabzon ' da Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Trabzonsporumuz ' un da tesislerini ziyaret ettim . Birlik ve beraberliklerin daim olmasını , başarılarının artarak devamını diliyorum . "
Başbakan Erdoğan ve beraberindeki heyet daha sonra tesisler bahçesinde akşam yemeği yediler . Yenilen yemek sonrası Başbakan Erdoğan , geceyi geçirmek üzere memleketi Rize ' nin Güneysu ilçesindeki evine hareket etti .