Semih Şentürk: 'Halen Fernerbahçe'nin Futbolcusuyum'

Fethiye Belediye Başkanı'nı makamında ziyaret eden milli futbolcu Semih Şentürk, Fenerbahçe'den ayrılacağı yönündeki sorulara "Halen Fenerbahçe'nin sözleşmeli bir futbolcusuyum" dedi.

Fenerbahçe'nin vitrindeki oyuncularından Semih Şentürk, lige verilen arayı fırsat bilerek Muğla'nın Fethiye ilçesine tatile geldi. Gökhan Gönül, Sinan Koloğlu ve Caner gibi futbolcularla aynı otelde kalan Semih Şentürk, koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı makamında ziyaret etti. Ziyaretini İlçe Emniyet Müdürü Harun Drama ile birlikte yapan Şentürk, takımdan gönderileceğine yönelik haberleri değerlendirdi. Kendisinin halen Fenerbahçe'nin sözleşmeli futbolcusu
olduğunu belirten Şentürk, başka bir takıma transfer olup olmayacağı konusunda ise konuşmadı. İleride ne olup biteceğini bilmediğini kaydeden Şentürk, "Sezonu hiç kupa almadan bitirdik. Haliyle takımda birtakım değişiklikler olacaktır. Bu başkan ve yönetimin bileceği bir şey. Evet bu sezon takımda fazla forma şansı bulamadım. Daum beni pek fazla düşünmediği için oynatmadı. Her futbolcu ilk 11'de forma giymek ister bu nedenle de kendisiyle anlaşamadık" dedi.
Transfer çalışmalarını gazetelerden takip ettiğini de kaydeden Semih Şentürk, Dünya Kupası maçlarındaki favori takımının İspanya olduğunu söyledi. Kendisinin Milli Takım'da İspanya'ya karşı oynadığını hatırlatan Şentürk, final için ise Arjantin - İspanya tahmininde bulundu.