Radıvojevıc De Medıcal Park Trabzonspor'da

Beko Basketbol Ligi'nin yeni takımı Medical Park Trabzonspor, Vuk Radivojevic'i de kadrosuna kattı.

  Bir süredir Beşiktaş Cola Turka ' nın da gündeminde olduğu söylenen 1 . 95 ' lik Sırp oyuncu , Kızılyıldız ekolünden yetişti . 5 yıl formasını giydiği Kızılyıldız ' da kaptanlığa kadar yükselen 27 yaşındaki guard , 2 yıl da İspanya ' da ACB formasını giydi . Crvena Zvezda ' da geçen sezon 6 . 6 sayı ortamasıyla oynayan Radivojevic ' in en büyük özelliği olarak , ilk adımının hızlılığı sayesinde kolayca adam geçmesi gösteriliyor .
AYDIN ÖRS DEFTERİ KAPANDI
Medical Park Trabzonspor Genel Koordinatörü Doğan Hakyemez , koç Aydın Örs konusuna da açıklık getirdi . Hakyemez , " Bir aydır Aydın hocamızla görüşüyorduk . Aydın Örs , Fenerbahçe ' nin de teklifi olduğunu belirterek bizden süre istemişti . Her konuda anlaşmıştık ancak sayın Örs , beni arayarak kulübümüzün kendisine yaptığı tekliften onore olduğunu fakat Fenerbahçe ' ye verilmiş bir sözü bulunduğunu söyledi , Medical Park Trabzonspor ' a başarılar diledi " ifadesini kullandı*
Bordo-mavili ekip daha önce , Derrick Obasohan , Evren Büker , Ersin Görkem , Michael Wright ve Mutlu Demir ' i kadrosuna katmıştı .
( BB-ERS-ERS-S )