Levent Eriş Bombaladı

Bank Asya 1

  Bank Asya 1 . Lig takımlarından Boluspor ' un teknik direktörü Levent Eriş , Giresunspor yöneticisi Cevdet Karataş ' a sert tepki gösterdi . Giresunspor yöneticisi Cevdet Karataş geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada , Levent Eriş ' in geçtiğimiz sezon Giresunspor menfaatlerini korumadığını ve maddi açıdan sıkıntıya soktuğunu iddia etmişti .
İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Levent Eriş , Cevdet Karataş ' ın iddialarına imalı sözlerle yanıt verdi . Eriş , bu tür söylemlerin seçim öncesi yapılmasının dikkat çekici olduğunu ifade ederek , " Seçim öncesi malzeme olmayı sevmem . Kendisini Başkan Olgun Peker ' i rakibi olarak gördüğü için bu şahıs bu tür açıklamalar yaptı . Amaç Başkanı yıpratmak . O şahsın iddia ettiği gibi hiçbir zaman yönetimlerin üzerinde olmadım . Adama ' Madem siz yöneticiniz o zaman neden kulübünüze sahip çıkmadınız ' diye sorarlar .
Ben o arkadaşı karşıma muhatap almam . Çalıştığım kulüplerde kimseyle sıkıntım olmadı . Allah yukarda hepsi yalan . Bütün oyuncularımda yalan olduğunu zaten açıklamalarında söylediler . Uçak bileti parasına tenezzül edecek biri değilim . Konya ' ya giderken kendi cebimizden bilet parasını verdik . Ben bunu yapabiliyorsam o camiayı nasıl sevdiğimiz ortadadır . Ben bunları Olgun Peker için yaptım . Giresun ' da çok başarılı bir çizgimiz oldu " dedi .
Eriş , söz konusu kişinin açıklamalarını önemsemediğini ifade ederek , " Ciddiye de almıyorum . Seçim malzemesi olmak istemiyorum . Ben buna alet olacak kadar basit biri değilim . Kendisini Allah ' a havale ediyorum . Giresunspor camiası kendisine gerekli cevabı verecektir . Ailem oraya geldiğinde otel parasını cebimden ödeyecek kadar erdemli bir adamım . Lüks içinde yasamadım . Giresun halkı neler yaptığımızı biliyor . Giresun halkına sevgi ve saygılarımı gönderiyorum . Yolları açık olsun " diye konuştu .