Fransa ile Uruguay golsüz berabere kaldı

Dünya Kupası'nda günün ikinci maçında Fransa ile Uruguay 0-0 berabere kaldı.

2010 Dünya Kupası'nda A Grubu'nun ikinci maçında Fransa, Uruguay ile karşı karşıya geldi. Tipik bir orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta iki takım da gol atmayı başaramayınca maç 0-0 berabere tamamlandı.

Maça Fransa hızlı başladı. 6. dakikada Ribery sol kanattan güzel hareketlerle gitti, ortasında Govou topa dokunamayınca Fransızlar mutlak bir golden oldu. Bu dakikadan sonra 40. dakikada Anelka'nın kaçırdığı gol dışında iki takım da etkili olamadı. Ve ilk yarı 0-0 beraberlikle tamamlandı.

Maçın ikinci yarısı da ilk yarıdan farklı değildi. Özellikle Fransa ilk yarıdaki oyunundan bile uzaktı, 1 tek gol pozisyonu bile bulamadılar. Uruguay ise Luiz Suarez'le önemli birt gol pozisyonundan yararlanamadı.

Maçın 83. dakikasında Uruguat'dan Lodeira Dünya Kupası'nın ilk kırmızı kartını gördü. Bu dakikadan sonra Fransa gol için bastırsa da amaçladıkları gole bir türlü ulaşamadı. Ve maç 0-0 beraberlikle tamamlandı.

Fransa - Uruguay arasında oynanan maç günün ilk maçına göre daha hareketsizdi. Maç boyunca göze batan oyuncu bile yoktu. Maçın başladığı gibi bitmesi çok normaldi.

Kaynak: Ntvspor