Dünya Kupası Statları 3 Boyutlu Olarak İnternette

3DLocationEarth.com, Türkiye'deki futbol statlarının ardından Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak Güney Afrika'daki statları da 3 boyutlu olarak sergiliyor.

  Google Earth tabanlı sektör rehberi 3DLocationEarth . com , Türkiye ' nin önde gelen futbol mabedlerinin ardından , Dünya Kupası maçlarının oynanacağı statların da 3 boyutlu görüntülerine sitesinde yer veriyor . www . 3dlocationearth . com adresini ziyaret edenler , Güney Afrika ' nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek Dünya Kupası ' nda , maçların oynanacağı tüm statları 3 boyutlu olarak gezebilecek .
Türkiye ' nin 3 boyutlu tek sektörel rehber sitesi 3DLocationEarth . com , 11 Haziran - 11 Temmuz tarihleri arasında Güney Afrika ' da gerçekleştirilecek olan 2010 Dünya Kupası maçlarının oynanacağı statları Google Earth üzerinden 3 boyutlu olarak sergiliyor .
Dünya Kupası heyecanının yaşanacağı ; Soccer City , Durban , Ellis Park , Loftus Versfeld , Nelson Mandela Bay , Mbombela , Free State , Peter Mokaba , Royal Bafokeng ve Green Point Stadyumlarından her biri , www . 3dlocationearth . com adresi üzerinden 3 boyutlu olarak görülebilecek . 3DLocationEarth . com ' a girenler , sitenin ana sayfasındaki " Güney Afrika " butonunu tıkladıklarında maçların oynanacağı stadların mimari yapısını , bulunduğu bölgeyi ve ulaşım güzergahlarını Güney Afrika haritası üzerinde 3 boyutlu
halleriyle hem seyircili hem de seyircisiz olarak inceleyebilecek . Bu sayede , Güney Afrika ' ya gidemeyenler , maçların oynanacağı stadları oturdukları yerden 3 boyutlu olarak gezerek , bir nebze de olsa , bu heyecanı sanki oradaymış gibi yaşama fırsatına sahip olacak .

DÜNYA KUPASI HEYECANINI YERİNDE İZLEYENLER , MYEARTH SAYESİNDE ANLARINI 3 BOYUTLU DÜNYADAKİ DİĞER DOSTLARIYLA PAYLAŞABİLECEK!
3DLocationEarth . com ' un " MyEarth " uygulaması sayesinde , Dünya Kupası heyecanını yerinde yaşayanlar , maçları izledikleri stadyumlarda çektirdikleri fotoğraflarını , harita üzerinde etiketleyerek anında dostlarıyla paylaşabilecek . Facebook ve Twitter benzeri bir uygulama olan MyEarth kullanıcısı olan futbolseverler , 3DLocationEarth . com ' da 3 boyutlu olarak konumlandırılmış olan statlar üzerine fotoğraflarını ve Güney Afrika ' daki yaşadıkları anılarını ekleyerek , siteyi ziyaret eden tüm kullanıcılarla aynı
anda paylaşabilecek .