Kartalspor Ergün Penbe'ye Emanet

Bank Asya 1

Bank Asya 1. Lig takımlarından Kartalspor takımının antrenörlüğüne eski Galatasaray takımı oyuncusu Ergün Penbe getirildi. 2+1 yıllık sözleşme imzalayan Penbe'nin yardımcılığını ise, Kemalettin Şentürk, Ali Asım Balkaya ve Volkan Çekiç'in yapacağı açıklandı.
Kartal'da bir restoranda düzenlenen yemekli imza törenine katılarak bir konuşma yapan Kartalspor Onursal Başkanı ve Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartalspor'un önünün açık olduğunu söyleyerek, Kartal'a ve Kartalspor'a kazandırılmak üzere stat yapımı için arsa çalışmalarına başladıklarını belirtti. Öz ayrıca bir ilki gerçekleştirerek geniş katılımlı bir voleybol turnuvası gerçekleştireceklerinin de müjdesini verdi.
Kartalspor'un antrenörlük görevine getirilen milli futbolcu Ergün Penbe ise yaptığı açıklamada, kendisinin ve ekibinin Kartalsporun başarısı için çalışacaklarını söyledi. Her insanın hata yaptığı gibi kendilerinin de hata yapabileceğine değinen Penbe, insanların hataları ile bir yerlere geldiğini söyledi.
Zor günlerin kendilerini beklediğini söyleyen Penbe, "Zor olmadan hiçbir şey başarılamıyor biz zoru seven insanlarız. İnşallah hep birlikte, el birliğiyle herkes taşın altına elini koyarak Kartalspor'u iyi yerlere getireceğiz" diye konuştu.
Kartalspor'dan önce Ankara, Hacettepe ve Mersin İdman Yurdu'nda da görevler yaptığı hatırlatan Penbe, oyunculuk ve antrenörlük dönemlerinde her zaman kendisine hedefler koyduğunu ifade etti. Kartalspor'u seçmesindeki nedeni "Burada başarılı olacağıma olan inancımdır" sözleri ile açıklayan Penbe, bu nedenden dolayı ekip olarak kendilerini şanslı hissettikleri sözlerine ekledi.
Yapılan konuşmaların ardından Kartalspor Kulübü Başkanı Binali Aydın ile birlikte sözleşme imzalayan Ergün Penbe ve ekibi 2+1 yıllığına Kartalspor'un antrenörü oldu.
(ERS-ERS-S)