Borusan Otomotiv Motorsport'un Yeni Sponsoru Koska Oldu

Avrupa Binek Otomobiller Kupası (ETCC)'nda Türkiye'yi temsil eden tek takım olan Borusan Otomotiv Motorsport'un yeni sponsoru KOSKA oldu.

Sponsorluk anlaşması sebebiyle KOSKA firmasının Avcılar'daki merkezinde düzenlenen basın toplantısına KOSKA Genel Müdürü Emin Dindar ve Borusan Otomotiv Motorsport pilotu İbrahim Okyay katıldı.
1907'den bu yana Türk mutfağı için geleneksel lezzetler sunduklarını belirten KOSKA Genel Müdürü Emin Dindar, "Bir asırlık tarihimiz boyunca daima yenilikleri takip ederek bu noktaya geldik ve her adımımızda Türkiye'yi doğru temsil ettik. Bugün ise dünyada en çok izlenen yarışlardan biri olan ETCC yarışlarında, Türk takımını destekleyerek yine çok doğru bir işe imza attığımıza inanıyor ve takımımıza başarılar diliyoruz" dedi.
Borusan Otomotiv Motorsport pilotu İbrahim Okyay da yaptığı açıklamada, "Sezon sonuna kadar önümüzde uzun ve zorlu bir yol var. Yeni başarılar peşinde olacağız. Yeni sponsorumuzun bize şans getireceğine inanıyorum. Bu süreçte Türkiye'yi ve markamızı başarıyla temsil edebilmemiz adına bizi destekleyen KOSKA'ya teşekkür ediyoruz" diye konuştu. Okyay, ETCC'de Portekiz'deki 4.'lüğün ardından 23-24 Temmuz'da Avusturya Salzburg'da koşulacak ayakta da Türkiye'ye iyi bir derece kazandırmak istediğini söyledi.
İbrahim Okyay, motorsporları için mükemmel bir tesis olan İstanbul Park'ta antrenman yapamamalarının ise üzüntü verici olduğunu sözlerine ekledi.
Konuşmaların ardından Emin Dindar ve İbrahim Okyay, Türkiye'yi simgeleyen turkuaz renkteki yarış otomobiliyle poz verdi.