Kayserispor Evindeki Son Maçında Berabere Kalmanın Üzüntüsünü Yaşıyor

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 3 sezon Sarı-kırmızılı takımı çalıştırdığını ve Kayseri'den ayrılacağı için üzgün olduğunu söyleyerek, "Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve benim takıma kazandırdığım ivmeyi, bir zamanlar aynı takımda oynadığımız Şota Arveladze'nin de kazandıracağından eminim" dedi

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 3 sezon Sarı-kırmızılı takımı çalıştırdığını ve Kayseri'den ayrılacağı için üzgün olduğunu söyleyerek, "Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve benim takıma kazandırdığım ivmeyi, bir zamanlar aynı takımda oynadığımız Şota Arveladze'nin de kazandıracağından eminim" dedi.
Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında kendi sahasında ağırladığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Kayserispor, galip gelemediği için üzgün. Maç sonrası konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, veda maçında oyuncuların galip gelebilmek adına elinden gelen gayreti gösterdiğini ama bunu başardıklarını söyledi.
3 sezon Kayserispor'u çalıştıran Teknik Direktör Tolunay Kafkas, ayrılacağı için üzgün olduğunu söyleyerek, "3 sezon elimden geleni yaptığımı düşünüyorum ama bazı şansızlıklar yaşandı ama şansızlıklar önümüzdeki yıllar olmayacaktır. Kayserispor gerçekten evim gibiydi ve ayrıldığım için kimseye kırgın değilim" diye konuştu.
Futbolcu olduğu dönemler aynı takımda oynadığı Şota Arveladze'nin bilgisi ve becerisinin yüksek olduğunu belirten Kafkas, "Şota Avrupa da uzun yıllar kaldı. Daha önce Ertuğrul Sağlam ve ben yaptığım gibi takıma ivme kazandıracağından hiç kuşkum yok. 50 yılda bir başımıza gelecek bir şansızlıktı ama inşallah Şota ile Kayserispor emin adımlarla ilerleyecektir" diye konuştu.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise, ilk kez geldikleri Kadir Has Stadı'nı çok beğendiklerini belirterek başladığı konuşmasında, kazanma arzusuyla geldikleri maçtan 1-1 berabere kaldıklarını ifade etti. Avcı, "Her iki takım kazanma arzusundaydı ve çok iyi şekilde mücadele ettiler. Oyuncuları tebrik ediyoruz" ifadelerini kullandı.