Ertuğrul Sağlam'a 'Yılın Spor Adamı' Ödülü

Turkcell Süper Ligi'nde Şampiyonlar Ligi ön elemesine katılmayı garantileyerek büyük başarıya imza atan Bursaspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, iş adamları tarafından yılın spor adamı seçildi

Turkcell Süper Ligi'nde Şampiyonlar Ligi ön elemesine katılmayı garantileyerek büyük başarıya imza atan Bursaspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, iş adamları tarafından yılın spor adamı seçildi.
BUGİAD'ın, alanında önemli çalışmaları hayata geçirerek örnek olan spor adamları, iş adamları ile kamu görevlilerini daha da teşvik etmek için düzenlendiği ödül töreni Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldı. Kent yöneticileri ile işadamlarını bir araya getiren törene, Vali Şahabettin Harput, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Milletvekilleri Sedat Kızılcıklı, Mehmet Emin Tutan ve Ali Koyuncu, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, BTSO Başkanı Celal Sönmez, AK Parti İl Başkanı
Nagip Vardar, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve çok sayıda davetli katıldı. Gecede konuşma yapan Vali Şahabettin Harput, "Güçlünün haklı sayıldığı bir dünyada yaşıyoruz" sözleriyle başladığı konuşmasında, ülke olarak güçlü olmak ve güçlü kalmak için de fert fert herkesin güçlü olması gerektiğini söyledi. Birlik ve beraberliğin en büyük güç olduğunu ifade eden Vali Harput, herkesin kendi alanında en iyi olması için özverili bir şekilde çalışması gerektiğini kaydetti.
Gecenin sonunda ise sektöründe ve hizmet alanında örnek çalışmalara imza atan kişi ve kuruluşlara ödülleri verildi. Bursaspor'daki bu seneki başarısı ile yılın spor adamı ödülü Ertuğrul Sağlam'a verildi.
Tarihe ve Kültüre Hizmet Ödülü'ne layık görülen Başkan Altepe, ödülünü BUGİAD Başkanı Hayati Canlılar'dan aldı.
Bursa Valisi Şahabettin Harput ise BUGİAD özel ödülüne layık görüldü.