Trabzon Çifte Kupaya Odaklandı

Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Trabzonspor'da gözler, Beko Basketbol Birinci Ligi'nin kapısını aralayan basketbol takımına çevrildi

Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Trabzonspor'da gözler, Beko Basketbol Birinci Ligi'nin kapısını aralayan basketbol takımına çevrildi. Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Saner Ayar, Pazartesi günü Trabzon'a ikinci kupayla gideceklerini söyledi.
Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Saner Ayar, Trabzonspor Basketbol Kulübü sponsoru Medical Park Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas ve Trabzonspor Basketbol Kulübü Genel Direktörü Doğan Hakyemez'in ortak katılımı ile düzenlenen toplantıda, Final Four'un ilk ayağını 3'te 3 yaparak lider tamamlayan takımın performansı ve hedefleri değerlendirildi.
Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Saner Ayar, hedeflerinin Pazartesi günü Trabzon'a ikinci şampiyonluk kupası ile gitmek olduğunu söyledi. Ayar, "Yozgat'taki ilk ayak çok zorlu geçti. Bir başka takım da İstanbul ayağında 3'te 3 yapabilir. Bu yüzden işi sıkı tutmalıyız. Bu konuda taraftarımızdan da destek bekliyoruz. Cuma günü Sinan Erdem Salonu'nda, 20.00'de oynanacak Olin Gençlik maçına onbin taraftar bekliyoruz. Üç maçımızı da onbin taraftarımızın önünde oynayıp şampiyonluğumuzu ilan etmek
istiyoruz" ifadesini kullandı.
Trabzonspor Basketbol Kulübü'nün ana sponsoru olan Medical Park Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta ise Bordo-mavililerin başarısının kendilerine heyecan verdiğini söylerken, "Trabzonspor'un Beko Basketbol Ligi'ne renk katacağına biz de inanıyoruz. Ayrıca bu takımın orta vadeli hedefimiz olan Avrupa kupalarında da başarılı olacağına inancımız tamdır" dedi.
Öte yandan, Basketbol İkinci Lig Final Four'unda biletler 5 liradan satılacak. Taraftarlar biletleri, Biletix'ten ya da maç günleri 13.00'ten itibaren salon gişelerinden alabilecekler.
Ataköy'de yeni yapılan Sinan Erdem Salonu'nda oynanacak ve tamamı Skytürk'ten naklen yayınlanacak maçların programı şöyle:

Final Four 2. Ayak Programı

Sinan Erdem Salonu

7 Mayıs Cuma
18.00: Selçuk Ü.- Hacettepe Ü.
20.00: Trabzonspor- Olin Gençlik

8 Mayıs Cumartesi
17.00: Hacettepe Ü.- Trabzonspor
19.00: Olin Gençlik- Selçuk Ü.

9 Mayıs Pazar
16.00: Olin Gençlik- Hacettepe
18.00: Selçuk Ü.- Trabzonspor

Puan Durumu
Takım O G M A Y P
1. Trabzonspor 3 3 0 210 191 6
2. Olin Gençlik 3 2 1 191 185 5
3. Hacettepe Ü. 3 1 2 197 199 4
4. Selçuk Ü. 3 0 3 180 203 3
(EYB-EYB-S)