Mesut Özil Ve Serdar Taşçı, Dünya Kupası'nda

Almanya Milli Takımı'nın 2010 Dünya Kupası Finalleri'nde mücadele edeceği 27 kişilik kadrosu teknik direktör Joackim Löw tarafından açıklandı. Kadroda 2 Türk asıllı Mesut Özil ve Serdar Taşçı'da yer alıyor! Kadroda diğer isimler kimler! kadroya kimler alınmadı?

Almanya Milli Takımı'nın 2010 Dünya Kupası Finalleri'nde mücadele edeceği 27 kişilik kadrosu teknik direktör Joackim Löw tarafından açıklandı. Türk kökenli Mesut Özil ve Serdar Taşçı da kadroda yer aldı.
2010 Dünya Kupası Finalleri'nin iddialı ekiplerinden Almanya'nın Finallerde mücadele edeceği kadrosu kamuoyuna açıklandı. Merakla beklenen kadroda, teknik direktör Joackim Löw, Türk futbolcular Mesut Özil ve Serdar Taşçı'ya da yer verdi.
Bu arada Löw, sakatlığı nedeniyle Güney Afrika'ya götürülmeyecek olan kaleci Rene Adler'in yerine Bayern Münih'in file bekçisi Hans-Jörg Butt'u kadroya çağırdı.
Son günlerde en çok tartışılan isim olan Kevin Kuranyi'nin yerine ise milli takıma çağrılan golcü Stuttgart forması giyen Brezilya asıllı Cacau oldu.
Almanya Milli Takımı, 2010 Dünya Kupası Finalleri'nde D Grubu'nda Sırbistan, Avusturya ve Gana ile kozlarını paylaşacak.
İşte Almanya Milli Takımı'nın Dünya Kupası kadrosu:
Kaleciler: Hans-Jörg Butt (Bayern Münih), Manuel Neuer (Schalke), Tim Wiese (Werder Bremen).
Savunma: Dennis Aogo (Hamburg), Holger Badstuber (Bayern Münih), Andreas Beck (Hoffenheim), Jerome Boateng (Hamburg), Arne Friedrich (Hertha BSC), Marcell Jansen (Hamburg), Philipp Lahm (Bayern Münih), Per Mertesacker (Werder Bremen), Serdar Taşçı (Stuttgart), Heiko Westermann (Schalke).
Orta saha: Michael Ballack (Chelsea), Sami Khedira (Stuttgart), Toni Kroos (Bayer Leverkusen), Marko Marin (Werder Bremen) Mesut Özil (Werder Bremen), Bastian Schweinsteiger (Bayern Münih), Christian Traesch (Stuttgart), Piotr Trochowski (Hamburg).
Forvet: Cacau (Stuttgart) Mario Gomez (Bayern Münih), Stefan Kiesling (Bayer Leverkusen) Miroslav Klose (Bayern Münih), Thomas Müller (Bayern Münih), Lukas Podolski (Köln)
(BÇ-ERS-ERS-S)