Adanaspor'da Süper Lig Heyecanı

Bank Asya 1. Lig'in son maçında konuk edeceği Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdüren Adanaspor, 90 dakikanın sonunda Süper Lig hasretine son vermek istiyor.

Cumartesi günü kendi evinde oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Turuncu-Beyazlı ekip, aynı gün aynı puanla lig ikinciliği için mücadele veren rakibi Bucaspor'un puan kaybetmesini bekleyecek.
Takımda Emre Aktaş cezalı olduğu son maçta forma giyemeyecek. Asbaşkan Hazma Akgül'ün rahatsızlığı nedeniyle çalışmalar moralsiz bir şekilde devam ediyor. Teknik direktör Kemal Kılıç da sürekli olarak Ankara'ya telefon açarak Hazma Akgül'ün durumu hakkında bilgi alıyor.
Bu arada, geçen sezon ilk yarının son maçından bu yana 3 sarı kartla oynayan Recep Yıldız o günden bu yana kart görmeyerek yeni bir rekora imza attı. Başarılı savunma oyuncusu şampiyonluk sevincini yaşamak istediklerini ve bir yandan da Hamza Akgül'ün sağlığına kavuşması için dua ettiklerini söyledi.
Süper Lig'e çıkarak takım olarak Ankara'ya gideceklerini belirten Recep Yıldız, "Lig başından bu yana her maçın heyecanını bizlerle yaşayan Hazma Akgül'ün rahatsızlığı bizleri üzmüştür. Mutlu sona ulaşarak kupayı kendisine götürmek istiyoruz. Çalışmalarımız aynı şekilde devam ediyor" dedi.
Bu arada, Okan Salmaz ve Cem Özdemir'in ardından Turhan Alper Turgut da U-15 Milli Takım kampına çağrıldı. Rusya ile oynanacak olan karşılaşmaya davet edilen genç futbolcu Önümüzdeki günlerde İstanbul'a giderek kampa katılacak.