Final Maçı Öncesi Dostluk Yemeği

Şanlıurfa GAP Arena Stadyumu'nda oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası final maçı öncesi Fenerbahçe ve Trabzonspor kulüp yöneticileri ile Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri ile gazeteciler, Kurtuluş Müzesi'nde verilen yemekte bir araya geldi

Şanlıurfa GAP Arena Stadyumu'nda oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası final maçı öncesi Fenerbahçe ve Trabzonspor kulüp yöneticileri ile Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri ile gazeteciler, Kurtuluş Müzesi'nde verilen yemekte bir araya geldi.
Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan tarafından karşılanan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener, öncelikle Şanlıurfa'nın kurtuluş mücadelesini veren On İkilerin, kentin düşman işgalinden kurtuluşu sırasında kullandıkları eserlerin sergilendiği müzeyi gezdi.
Kurtuluş müzesi ile ilgili bilgi veren Vali Nuri Okutan, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener ve yöneticilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerinin Kurtuluş Müzesi'ne gelmesiyle birlikte müzenin bahçesindeki yemeğe geçildi.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Sivaspor Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz, Trabzon Valisi Recep Kızılcık ile Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan ve Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba final maçı öncesi aynı masada bir araya geldi. Her iki kulübün ve federasyonun temsilcilerinin bir araya geldiği yemek geleneksel Şanlıurfa sıra gecesiyle son buldu.
Bu arada yemeğe, Gaziantep Spor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Diyarbakırspor Kulübü'nden yetkililer ile yerel ve ulusal basın temsilcileri de katıldı. Her iki takım yöneticileri Şanlıurfa Sıra Gecesi ekibinin bir birinden güzel şarkılarını dinledi.
Yöneticiler için Şanlıurfa'ya özgü ünlü çiğköfte de yoğruldu.