Devrim: 'Başarıyı Yanlız Başına Sahiplenen İnsan Değilim'

Bank Asya 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor'un Teknik Direktörü Levent Devrim, takım için gereken fedakarlıkları, yönetimin ve oyuncuların en iyi şekilde yerine getirdiğini söyledi.

Erciyesspor Teknik Direktörü Levent Devrim, kulüp binasında bir basın toplantısı düzenleyerek takımın genel değerlendirmesini yaptı. Erciyesspor'un başarısının ardında, birliktelik olduğuna dikkat çeken Devrim, "Geldiğim günden bu yana belirlenen hedefi, başkanından personeline, futbolcusundan taraftarına kadar herkesin birlikte hareket etmesi gerektiğini söylemiştim. Bu yıl Erciyesspor takımının ikinci devresindeki başarısının altında yatan en büyük nedenin birlikteliktir" dedi.
Takımın başına geldiği günden bu yana samimiyet içerisinde çalışmaları sürdürdüklerini kaydeden Devrim, "İkinci yarının başından itibaren iyi bir sonuç aldık. Bana göre başarının en büyük karşılığı fedakarlıktır. Bence herkes burada gereken fedakarlığı yapmıştır. Erciyesspor takımı da belirlenen hedefe ulaşmıştır. Bu başarının da bir mimarları var. Bu başarının mimarları sadece sahada görünenler değildir" ifadelerini kullandı.
Gelinen başarının Kayseri Erciyesspor adına çok iyi olduğunun altını çizen Devrim, "Ben başarıyı sahiplenen insan değilim. Ben sadece gelen başarıda ufak bir detayım. Benden önce çok önemli ve fazla kahramanlar var" şeklinde konuştu.