Tff Başkanı Mahmut Özgener'den Sivasspor'a Ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu Mahmut Özgener ve yönetim kurulu üyeleri Sivasspor Kulübü Tesisleri'ni ziyaret etti.

Mahmut Özgener ve yönetim kurulu üyelerinde Ufuk Özertem ile Mehmet Baykam'ı tesislerde Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz karşıladı.
Sivassporlu yöneticiler ile birlikte tesisleri gezen Özgener Türkiye'de gördüğü en iyi tesislerden biri olduğunu söyleyerek, "Tesisleri gezip tesisten etkilenmemek mümkün değil. Türk futbolunun geleceği için çok doğru adımlar atan ve atmaya devam eden Sivasspor'un başarısındaki temel nedeni görmüş oldu. Sivasspor'un doğru yolda olduğunu çok net bir şekilde gördüm ve mutlu oldum. Futbolun gelişimi ve geleceği için tesisleşme olmazsa olmaz. Türkiye'de gördüğüm en iyi tesislerden biri. Bütün kaynaklar doğru
bir şekilde harcanmış ve bu güzel tesis ortaya çıkmış. Sivasspor bu tesisleşmenin meyvelerini önümüzdeki yıllarda alacak. Futbol adına doğru yatırımlar yapılıyor" diye konuştu.
Daha sonra Özgener, bir süre tesisleri gezdikten sonra Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz ile birlikte özel uçakla Trabzonspor-Fenerbahçe Türkiye Kupası Finalini izlemek için Şanlıurfa'ya gitti.