Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Final Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Ziraat Türkiye Kupası finalinde 5 Mayıs Çarşamba günü (yarın) Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maç için son antrenmanını maçın oynanacağı GAP Arena Stadı'nda yaparak hazırlıklarını tamamladı

Ziraat Türkiye Kupası finalinde 5 Mayıs Çarşamba günü (yarın) Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maç için son antrenmanını maçın oynanacağı GAP Arena Stadı'nda yaparak hazırlıklarını tamamladı.
Teknik Direktör Christoph Daum yönetimindeki antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. İlk 15 dakikası basın mensuplarına da açık tutulan antrenman, Daum'un sahada oyuncularıyla yaptığı mini toplantıyla başladı. Daha sonra Roland Koch motivasyon işlemini tamamladı. Yüksek sesle "Tek bir şey var" diyen Koch'a tüm takım bir ağızdan ve yine yüksek sesle "Kupa" yanıtını verdi.
Koşu, koordinasyon ve istasyon hareketleriyle başlayan antrenman kanat organizasyonları ve dar alanda yapılan taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi. Takımla birlikte GAP Arena'ya kadar gelen Lugano, ayağında ağrı hissettiği için antrenmana çıkmadı. Sol ayak bileğinde ağrı hisseden Özer ve sakatlığı bulunan Andre Santos da antrenmana çıkmadı. Bu oyuncalar otelde kalarak tedavilerini sürdürdü. Uğur Boral ise Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde, sahada ayrı bir programla çalıştı.
Başkan Aziz Yıldırım ve bazı yöneticilerin de izlediği antrenmandan sonra Sarı-lacivertliler, Şanlıurfa'da kamp yaptığı otele geçti ve oyuncular dinlenmeye çekildi.