Adalı: Hakan ve Serdar gitmek isterse kapı orada!

Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı sözleşmesi biten Hakan Arıkan ve Serdar Özkan için, 'Ya gelip imzayı atarlar ya da kapı orada!'ifadesini kullandı.

Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, sözleşmesi biten ve bizzat teklif yaptığı kaleci Hakan Arıkan ile Serdar Özkan’ın konusuna açıklık getirdi. Adalı, “Serdar 300 bine oynuyordu, 600 yaptık, artı maç başına 25 bin Lira önerdik. Hakan’a da aynı şekilde, 400’den 550’ye çıkartıp, maç başı 30 bin Lira verdik. Ayrıca kalecilerde bu, garanti para anlamına geliyor. Ancak her ikisi de bize olumlu şekilde dönmediler. Bunlar kulübümüzün verebileceği son ve pazarlıksız rakamlardır. İsterlerse gelip imzalarını atarlar, istemezlerse istedikleri yere giderler. Kapı orada. Beşiktaş kimseyi zorla tutmaz. Biz istediğimiz için teklif sunduk. Yoksa konuşmaya gerek bile duymazdık. Burada önemli olan, Beşiktaş Kulübü’nün çıkarlarıdır” dedi. Adalı, takımın yükünü çeken isimlerin hiç sorun çıkarmadan imza attıklarını da vurgulayıp, “Futbolcular önce ne verdiklerine bakıp, ne isteyeceklerine karar vermeli. Kaldı ki, bugüne kadar bizden giden oyuncuların durumları da ortada” ifadesini kullandı.

Kaş da seneye yok
Serdal Adalı, kiralık olarak oynayan İbrahim Kaş’ın da yeni sezonda kadroda olmayacağını sözlerine ekleyip, “Lig bitiminde bizimle olan sözleşmesi de sona erecek ve kendisine yeni teklif yapmayacağız” görüşünü dile getirdi.