Tff 3. Lig

TFF 3. Lig takımlarından Malatyaspor'da takımın Genel Menajeri Aziz Yiğit, geleceğin Malatyaspor'unu oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

Yiğit, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Malatyaspor'da yeni bir yönetim oluştu. Yönetim, Malatyaspor'un daha iyi yerlere gelebilmesi açısından önemli adımlar atmaya başladı. Bu noktada bildiğiniz üzere Malatyaspor'da transferin önü kapalı. Biz de Temmuz ayında Türkiye genelinde amatör futbolcular arasında bir seçme yapacağız. Yetenekli ve kaliteli futbolcuları bünyemize katacağız. Malatyalı sporcular bu seçmeye katılamayacak. Malatya'dan ve yapacağımız seçmeden en az 10 futbolcuyu bünyemize katarak,
profesyonel yapmayı planlıyoruz" dedi.
Geleceğin Malatyaspor'unu oluşturmayı hedeflediklerini kaydeden Yiğit, "İlk başta elimizdeki mevcut kadroyla 3. Lig'de kalmak istiyoruz. Daha sonradan amatörden 10 sporcuyu kadromuza katarak, profesyonel yapacağız. bu anlamda geleceğin Malatyaspor'unu oluşturmayı hedefliyoruz. Bunun yanında Malatyaspor'u kurumsal bir yapıya kavuşturacağız" diye konuştu.

YÖNETİM, MALATYA'DA TEMASLARDA BULUNACAK
Öte yandan Malatyaspor yönetimi hafta içerisinde Malatya'da bir takım temaslarda bulunacak. Malatya Valiliği, Belediye Başkanlığı ve İl Genel Meclisi Başkanlığı'nı ziyaret edecek olan yönetim, sivil toplum kuruluşlarıyla da fikir alış verişinde bulunacak.