Şampiyon Tavşanlı Linyitspor Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe'yi Ziyaret Etti

Pazar günü Antalya'da oynanan TFF 2

Pazar günü Antalya'da oynanan TFF 2. Lig Play-off finalinde Eyüpspor'u 2-1 yenerek Bank Asya 1. Lig'e yükselen TKİ Tavşanlı Linyitspor kafilesi, kazandıkları kupayla birlikte Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe'yi ziyaret etti.
Vali Kocatepe, Kütahya ve Tavşanlı'ya şampiyonluğun gururunu, yaşatan futbolcu ve teknik heyete teşekkür etti. Vali Şükrü Kocatepe, futbolcuların alın teri ve bilek güçleriyle başarılı olduğunu ifade ederek, "Bu, tarihi bir başarıdır. Başarı, elbette futbolcularımızın sezon başından bu yana bıkmadan, usanmadan, azimle bu çabayı sarf etmelerinden kaynaklanıyor. Tavşanlı'nın bu konuda kenetlenmiş olması, birlik ve beraberlik içinde takımlarını desteklemeleri de güzel bir örnek" dedi.
AK Parti Kütahya Milletvekili Hüsnü Ordu, ''Eksiklerimiz var, bunları el birliğiyle tamamlayacağız. İyi şeyler yaparsak, isabetli transferler yaparsak, ekipteki takım ruhunu yaşatabilirsek, Turkcell Süper Lig'i hedefliyoruz. Belki hayal gibi gelebilir, ancak hedef çok önemli" diye konuştu.
Takımın Teknik direktör Mustafa Akçay, başarı öykülerinin Tavşanlı'dan Antalya'ya gidişleriyle değil, başında bulunduğu teknik heyetin geldiği günlerde ortaya konan ve devam edilen takım ruhuyla başladığını vurguladı.
Takım kaptanı Abdi Aktaş ise çok iyi mücadele ettiklerini ve Play-off maçlarında çok iyi denilen takımları yendiklerini anlattı.
Vali Şükrü Kocatepe, Milletvekili Hüsnü Ordu, Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, futbolcular şampiyonluk kupasıyla valilik önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.