Ronaldo'nun son dakika golü Real'i yarışta tuttu

Real Madrid'in süper starı Ronaldo Osasuna son dakikada gol atarak Real Madrid'i şampiyonluk yarışında tutmayı başardı. Real Madrid Osasuna'yı Ronaldo'nun son dakikada attğı gol ile 3-2 yenmeyi başardı.

Real Madrid, iki kez geriye düştüğü La Liga 35. hafta mücadelesinde Osasuna'yı 3-2 yendi ve son üç haftaya şampiyonluk iddiasını son haftalara taşıması bildi.

Bernabeo Stadı'ndaki karşılaşmada konuk Osasuna Aranda ve Vadozc'un golleriyle iki kez öne geçti, Real bu gollere Cristiano Ronaldo ve Marcelo ile cevap verince ilk yarı 2-2'lik skor ile bitti.

Bitime bir dakika kala Gonzalo Higuain'in soldan sıfıra inip ortaladığı topu arka direkte Ronaldo kafayla ağlara gönderdi ve Real sahadan üç puanla ayrılarak şampiyonluk yolunda yarışa devam etti.

La Liga'da sezonun tamamlanmasına üç maç kala Barcelona 90 puanla lider, Real Madrid 89 puanla ikinci sırada yer alıyor. Hafta arasında Barcelona Tenerife'yi ağırlarken, Real deplasmanda Mallorca ile oynayacak.

Pazar gününün diğer maçlarında Mallorca deplasmanda Athletic Bilbao'yu 3-1 yendi ve 59 puanla dördüncü sıradaki yerini korudu. Atletico Madrid'i 3-1 yenen Sevilla 57 puanla beşinci durumda.