Nihat açıldı sezon kapandı!

Beşiktaş'ın çocuğu olarak çağrılan Nihat Kahveci sezon başından beri iyi bir performans gösterememişti. Bu hafta sonunda Diyarbakırspor maçında oynağı performans ile adeta göz doldurdu. Sezon bitmesine yakın böyle bir performans göstermesi akıllarda soru işareti bıraktı.

Kartal için bu sezon bitti, Nihat Kahveci Diyarbakır’da sahneye çıktı. Sezon başında büyük umutlarla alınan ancak sonrasında hayal kırıklığı yaratan milli oyuncu, geldiğinden bu yana en iyi futbolunu sergiledi. Nihat, liderlik özelliğini gösterdi, topa girdi, servisler yaptı, duran topların arkasına geçti ancak yine de golle tanışamadı. İki kez direğe takıldı ve maç sonu şunları kaydetti;

DURAN TOP TAKTİĞİ
Ben şanssız olduğumu düşünmüyorum. Pozisyona girmek benim için daha önemli. Direkler gole izin vermedi. Takımın bir numaralı frikikçisi Tello ama topun olduğu yöne doğru aramızda konuşup karar veriyoruz. Duran toplardan daha çok gol atmamız gerektiğini düşünüyorum. Oyunu açamadığımız zaman duran topların önemi ortaya çıkıyor. Sonuç olarak Beşiktaş, hedefi olmasa dahi sahaya kazanmak için çıkar.

Ajansspor