Trabzonspor'da Gözler Francisco Yeste'ye Çevrildi

Trabzonspor transfer komitesinde yer alan isimlerin İspanya'ya gitmesi üzerine gözler ara transfer döneminde kadroya katılması yönünde büyük bir uğraş verilen Francisco Yeste çevrildi.

Gelecek sezon iddialı bir ekip kurmak için girişimlerini sürdüren Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş ile koordineli bir şekilde transfer çalışmalarını yürütüyor. Sırp golcü Marko Pantelic için devlerle savaşan Trabzonspor bir taraftan da alternatif planlar üzerinde duruyor. Bu doğrultuda hareket eden Trabzonspor transferde hataya yer vermemek için işi sıkı tutuyor. 2009-2010 sezonunun ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği Atletico Bilbao'da forma giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu
Francisco Yeste'yi yeniden gündemine aldığı öğrenildi. Bordo-mavililerin transfer komitesinde yer alan bazı isimlerin İspanya'ya hareket etmesi ise dikkatleri bu yöne çevirdi.
Bilbao'da 12. sezonunu geçiren Yeste'nin bonservisinin elinde olması Bordo-mavili yöneticilerin bu transfere sıcak bakmasına yol açarken hem oyun kurucu, hem de sol kanat oynayabilen tecrübeli oyuncunun, İspanyol kulübü yöneticilerine, İspanya'dan ayrılacağının sinyalini verdiği öğrenildi.