Sivassporlu Yöneticilerden Transfer Açıklaması

Sivasspor Yönetim Kurulu üyeleri Faruk Taşseten ve Ekrem Munar bu sezon yapılacak transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

  Sivasspor Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Taşseten , İHA muhabirine yaptığı açıklamada , iç transferdeki sorunları çözmeye çalıştıklarını söyledi , " 12 yıldır bizimle birlikte olan ve Sivas ' ın altyapısından yetişen değerli kardeşimiz Hayrettin ile sözleşmemizi yaptık . Bizim sezon sonunda olmazsa olmazlarımız vardı . Hayrettin ile sözleşmemizi yaparak iç transferdeki sorunları çözmeye çalışıyoruz . Cuma günü de inşallah Sedat ve Abdurrahman ile sözleşmemizi yapacağız . " dedi . Taşseten , " Dış transferde de hocamızın
isteği doğrultusunda transfer yapıyoruz . Sivasspor forması kutsal bir forma . O formayı hak eden insanlar giyecek . Onun için hemen şu olsun , bu olsun değil de gerçekten ilgili , gereken yerlere nokta transferler yaparak sezona başlamak istiyoruz . Taraftarımız rahat olsun " diye konuştu .
Kamanan ve Keita ' da herhangi bir problemin olmadığını ifade eden Taşseten , " Kamanan ' ın sözleşmesi devam ediyor , onda bir sıkıntı yoktur . Keita ' nın sözleşmesi devam ediyor . Onlar bizim kendi oyuncularımız . Diğer futbolcularımızla anlaşamadıklarımızı göndereceğiz yada kiraya vereceğiz . Yabancı transferlerde bu sene isabetli transfer yapmak istiyoruz . Hocamızın doğrultusunda yapılıyor ama birlik ve beraberlikle karar veriliyor . Başkanımızla , yönetimimizle biz bir aileyiz . Gerçekten hak eden insanlar giyecek
formamızı . O doğrultuda çalışacağız . Transfer yapmak için transfer yapmak istemiyoruz " dedi .
Bir diğer Sivasspor Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Munar ise taraftara seslenerek , " Bizi izlemeye devam etsinler " şeklinde konuştu .