Massa, İstanbul Park'taki 4. Şampiyonluğunu Yaşamak İstiyor

Formula 1 Scuderia Ferrari Pilotu Felipe Massa, Pazar günü İstanbul Park'taki 4. şampiyonluğunu elde etmek istiyor.

  Bridgestone tarafından düzenlenen ' Yola Güvenli Çık , Yolun Hep Açık ' kampanyasına katılan Ferrari Pilotu Felipe Massa Pazar günü İstanbul Park ' ta yapılacak olan Formula 1 yarışında şampiyon olmak istediğini söyledi .
Toplantıda konuşan Sabancı Holding CEO ' su Ahmet Dördüncü , Sabancı Topluluğu ' nun sahip olduğu tevazu , insana saygı ve halka yakınlık öz değerlerinin bir parçası olarak tüm faaliyetlerinde sosyal sorumluluk bilinciyle hareket etmeyi yönetim anlayışının temel ve değişmez unsurlarından olduğunun altını çizerek , " Sosyal sorumluluk anlayışımızı ve bu konudaki önceliklerimizi toplum için en iyi olanı dikkate alarak belirleriz . Bu nedenle de Brisa ' nın hayata geçirdiği bu projeyi çok önemsiyoruz " dedi .
Ferrari Pilotu Felipe Massa böle bir organizasyon içerisinde olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi . İstanbul trafiğinde araç kullanmanın korkutucu olduğunu ve yoğun trafikte araç kullanmak isteyip istemediğin sorusu üzerine Massa , " Kesinlikle korkmazdım . Ben Brezilyalı ve Sao Paulo ' dayım . Sao Paulo trafiği İstanbul trafiğine benziyor . Oradaki trafiğin akışı İstanbul gibi ve çok sayıda araç var . Sao Paulo ' da araç kullanmak hiç kolay değil . Belki trafiğin bu kadar zor olduğu bir şehirde büyüyorsanız çok
daha iyi birer sürücü olabilirsiniz . Yani İstanbul trafiğini ürkütücü bulmuyorum . Çünkü alışığım " diye konuştu .
Pazar günü yapılacak Formula 1 Türkiye Grand Prix ' ni değerlendiren Brezilyalı pilot Felipe Massa , İstanbul Park ' ın kendisi için çok anlamlı bir pist olduğunu belirterek , " Ben yarış kariyerimdeki ilk birinciliği 2006 yılında İstanbul Park ' ta elde ettim . 2007 yılında İstanbul Park pistine geldiğimizde ben yine birinci oldum . 2008 yılında tekrar birinciliği elde ettim . İstanbul Park pistinde 3 kez birinciliği gördüm . O nedenle İstanbul Park ' ın benim için özel bir önemi var . Çok güzel bir pist olduğunu
düşünüyorum . Benim buradaki hedefim İstanbul Park ' ta 4 . zaferime koşmak . Eğer Pazar günü birincilik koltuğuna oturursam muazzam olacak " diye konuştu .
Toplantı sonunda Felipe Massa basın mensuplarına poz vererek , hayranlarına imza dağıttı .
( BÇ-EYB-EYB-S )