F1 takımı 4 - 5 All Stars

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) öncülüğünde, Nazionale Piloti işbirliğiyle düzenlenen "Formula Futbol Şöleni", Ali Sami Yen Stadı'nda yapıldı.

Formula 1'de mücadele eden Red Bull Racing takımının Alman pilotu Sebastian Vettel, Lotus takımının İtalyan pilotu Jarno Trulli ve Renault'nun Rus pilotu Vitaly Petrov'un da aralarında bulunduğu F1 ve GP2 pilotları, Cüneyt Tanman, Ergün Penbe, Hakan Şükür, İlyas Tüfekçi gibi eski futbolcular ile Yılmaz Erdoğan, Bedri Baykam, Ege ve Kerem Alışık gibi sahne ve gösteri dünyasından ünlülerin de yer aldığı All Stars takımıyla karşılaştı.

Formula Futbol Şöleni'nde F1 takımı, All Stars ekibine 5-4 mağlup oldu. All Stars Takımı'nın gollerini Bedri Baykam, Ergün Penbe, penaltıdan İlyas Tüfekçi, Kerem Alışık ve Yılmaz Erdoğan atarken, F1 Takımı'nın golleri Maro Engel (2), Alberto Valerio ve Vitaly Petrov'dan geldi.

Formula 1 ve All Stars takımlarını karşı karşıya getiren gösteri maçından elde edilen gelir, UNICEF Türkiye Milli Komitesi'ne ve Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı'na aktarılacak.