Ertuğrul Sağlam, Baba Ocağı Akçakoca'da

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam baba ocağı Akçakoca'da ziyaretlerde bulundu.

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde 100'e yakın araç konvoyu ile karşılanan Sağlam, ardından İlçe Kaymakamı Mehmet Ünal'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Sağlam, Kaymakam Ünal'a Bursaspor forması hediye etti. Kaymakam Ünal, Sağlam'ı başarılarından dolayı tebrik etti.
Ertuğrul Sağlam ise şampiyon olan bir takımın teknik direktörü olarak memleketine gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Sağlam, büyük başarılara imza attıklarını belirterek, "Büyük başarıya imza attık. Bundan dolayı bize ve oyuncularımıza teklifler geliyor. Ben defalarca açıkladım başka bir takımda çalışmayı düşünmüyorum diye. Gelecekle ilgili daha önemli görevimiz var. Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde başarı ile temsil etmek istiyoruz. Öncelikli olarak
kadromuzu koruyup, yeni oyuncular katmak" dedi.
Ertuğrul Sağlam, daha sonra kent merkezinde yürüyüş yaparak, Akçakoca Belediyesi'ne geldi. Belediye Başkanvekili Abidin Eskici, Sağlam'a teşekkür plaketi ve çeşitli hediyeler verdi. Sağlam da başkanvekiline imzaladığı Bursaspor formasını hediye etti. Sağlam, ardından adına düzenlenen yemeğe katıldı.