Ertuğrul Sağlam'a Bir Ödül De Memleketinden

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde düzenlenen törenle 2009-2010 yılı okul sporlarında başarılı olan sporculara ödül verildi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde düzenlenen törenle 2009-2010 yılı okul sporlarında başarılı olan sporculara ödül verildi. Törende Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, A Milli Takım ve Bursaspor'un genç futbolcularından Muhammet Demir ve Gençlerbirliği'nin kaptanı Orhan Şam'a başarıları nedeniyle ödül verildi.
Kdz. Ereğli ilçesi Erdemir Kültür Merkezi'nde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ereğli Kız Teknik ve Meslek Lisesi tarafından 2009-2010 Yılı Okul Sporları ödül töreni düzenlendi. Törene Kdz. Ereğli Kaymakamı Osman Ekşi, AKP Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Doğan Bozkurt, Kdz. Ereğli Belediye Başkan Vekili Hamdi Çakır, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Gençlerbirliği'nin takım kaptanı Orhan Şam, A Milli Takımın Tecrübeli oyuncusu Muhammet Demir, spor
yorumcusu Ömer Üründül, İlçe protokolü, sivil toplum örgütü temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı. Programa siyasi parti ilçe yöneticilerinden davet edildiği belirtilmesine rağmen kimsenin katılmadığı gözlendi. Saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın ardından Kız Teknik ve Meslek Lisesi Okul Müdürü Mustafa Kula yaptığı açılış konuşmasında, ödül kazanan sporcuları başarıları nedeniyle kutladı.
İlçe okullarında spora emeği geçen Ereğli Kaymakamı Osman Ekşi'ye ilçe lig heyeti, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Doğan Bozkurt ve Ereğli Belediye Başkan Vekili Hamdi Çakır'a, plaket verildi. Türk sporuna emeği geçen Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Gençlerbirliğispor takım kaptanı Orhan Şam, Milli takımın ve Bursaspor'un oyuncusu Muhammet Demir'e de başarıları nedeniyle plaket verildi.
Voleybolda alt yapı atağına geçen ve son dönemlerde önemli başarılara imza atan TED Kdz.Ereğli Koleji'nde Vakıf Başkanlığını sürdüren işadamı Celal Bozkuş, alt yapıya önem veren ve okullara katkı sağlayan Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Özkan Özyağcı'ya başarı plaketi verildi. Bozkuş'un plaketini TED Vakıf Yöneticisi İbrahim Kayhan aldı. 2009-2010 Eğitim-öğretim yılında Ereğli okullarının il, grup, ülke genelindeki sportif yarışmaları takım ve ferdi olarak dereceyle tamamlayan sporculara çeşitli hediye
ve plaket takdim edildi.